Blestemul familiei Kennedy. Nepoata lui Robert F. Kennedy şi fiul său au dispărut în timpul unei plimbări cu barca

Nepoata lui Robert F. Kennedy și fiul ei au dispărut în timpul unei plimbări cu barca în Golful Chesapeake. Cei doi au fost văzuți ultima dată plutind la doar câțiva kilometri de țărm, joi, în jurul orei locale 16:30 (ora 23.30, ora României).

03 apr. 2020, 19:07
Blestemul familiei Kennedy. Nepoata lui Robert F. Kennedy şi fiul său au dispărut în timpul unei plimbări cu barca

Maeve Kennedy McKean este numele nepoatei lui Robert F Kennedy dispărute joi împreună cu fiul său, Gideon, în vârstă de numai 8 ani. Echipe de scafandri au cercetat neîntrerupt zona de coastă a statului Maryland, dar fără niciun rezultat deocamdată.

Dispariţia a fost confirmată de David McKean, soţul lui Maeve, într-o declaraţie pentru Washington Post. El a spus că soţia şi fiul său se jucau cu o minge care a aterizat accidental în apă. Atunci cei doi s-au urcat într-o canoe şi au pornit după ea, însă se pare că au fost luaţi de curenţii puternici şi nu s-au mai putut întoarce.

Citeşte şi Decanul facultăţii de Ştiinţe Politice a murit subit la 55 de ani. I s-a făcut rău la un meci de baschet

În jur de ora 19:00, a fost localizată o canoe răsturnată, care se potrivește cu descrierea aproximativă a celei în care se aflau cei doi„, a comunicat Poliția, însă nu s-a confirmat dacă mama sau fiul au fost găsiți.

Robert Kennedy a fost fratele mai mic al președintelui american John F. Kennedy şi fost Procuror General al SUA. El a fost asasinat pe 5 iunie 1968, la mai puţin de cinci ani după fratele său.