Blonda lui Tuncay, snopită în bătaie! Sandra a fost desfigurată în plină stradă

Blonda Sandra, cea despre care se spune in presa ca ar fi motivul despartirii dintre Andreea Marin si Tuncay, a trait o experienta groaznica. A fost snopita in bataie pana la lesin de un barbat chiar in parcarea clubului in care au petrecut. Asa zisa amanta a lui Tuncay s-a ales cu fata sparta. Medicii i-au reconstruit nasul bucata cu bucata. Desi a fost filmat iar probele au ajuns la politie, agresorul nu a platit pentru teribila fapta nici acum.

14 mai 2017, 20:28
Blonda lui Tuncay, snopită în bătaie! Sandra a fost desfigurată în plină stradă

De când a primit de la Andreea Marin o pereche de papuci şi un proces de divorţ, Tuncay este nedespărţit de asistenta lui, Sandra. Sunt văzuţi tot timpul împreună iar presa mondenă susţine că acesta este şi motivul pentru care căsnicia cu fosta zonă e istorie. Dacă Tuncay ar fi însoţit-o pe Sandra şi într-un club de fiţe, în urmă cu doi ani, poate că n-ar fi trecut prin cea mai cumplită experienţă care i-a lăsat acesteia urme grave. Sandra a fost bătută cu bestialitate de un petrecăreţ, până la leşin. În speranţa că-l va identifica pe agresor, asistenta lui Tuncay a făcut publică toată întâmplarea.

„Eu n-am schimbat nicio vorbă cu individul, eram cu prietena mea făceam comanda la taxi. Ne spunea numai prostii, îi spunea prietenei mele că de ce porţi perucă, ce fel de boală ai, cancer, nebunii… iar singurele cuvinte pe care i le-am spus eu au fost: te rog eu, lasă-ne în pace. Iar când i-am zis prietenei mele să mergem, am urcat spre taxi până la un punct şi mi-a zis prietena mea fii atentă că ne urmăreşte, e în spatele nostru. I-am zis dispari! În momentul ăla m-a împins şi cum eram pe tocuri în picaj, mi-a tras un picior în faţă. Atât ţin minte. Când eram jos curgea foarte mult sânge şi am fugit cumva de-a buşilea către carosabil ca să cer ajutor, altfel cred că el ar fi dat în mine până m-ar fi lăsat acolo lată”, a povestit blonda.

Vezi si> Tuncay Ozturk s-a mutat cu asistenta, la o lună după divorţ FOTO

Întâmplarea a avut loc chiar în parcarea unui club de fiţe din centrul Capitalei. Prietena care o însoţea i-a alarmat pe amicii care rămăseseră în club şi l-au urmărit pe presupusul agresor.

Au trecut doi ani de la teribilul eveniment iar plângerile şi probele depuse la poliţie nu s-au soluţionat nici până acum. Sandra speră că agresorul va plăti măcar în faţa lui Dumnezeu pentru fapta sa. Tatăl blondei a fost distrus la aflarea veştii că fiica lui a fost maltratată.

O experienţă similară a trăit, săptămâna trecută, şi Simona Traşcă. Tot la plecarea din club, a fost bătută de cea cu care, iniţial, avusese un schimb de replici dure în toaleta localului.

Tot liberi sunt şi agresorii Simonei.