BMW de „aur” parcat neregulamentar, ridicat de poliţiştii din Iaşi. Câţi bani trebuie să plătească şoferul ca să-şi recupereze bolidul

Un BMW de culoarea aurului a fost ridicat de poliţiştii locali din Iaşi, pentru că era parcat neregulamentar pe o stradă din centrul oraşului. Ca să-şi recupereze bolidul, şoferul trebuie să plătească 430 de lei.

26 ian. 2022, 20:59
BMW de „aur” parcat neregulamentar, ridicat de poliţiştii din Iaşi. Câţi bani trebuie să plătească şoferul ca să-şi recupereze bolidul

BMW de „aur” parcat ilegal, ridicat de poliţiştii din Iaşi.  Poliţiştii locali din cadrul Serviciului Siguranţa Circulaţiei au ridicat, miercuri, maşinile parcate neregulamentar pe străzile din Iaşi. Printre ele se află şi un BMW de culoarea aurului.

BMW de „aur” parcat neregulamentar, ridicat de poliţiştii din Iaşi

Bolidul aurit staționa ilegal pe o stradă din centrul orașului, în momentul în care a fost ridicat de polițiștii locali. Ca să-şi recupereze maşina, proprietarul are de plătit 430 de lei.

Citeşte şi COD RUTIER 2022. Amenzi uluitoare pentru şoferi, 2900 de lei pentru cine merge pe banda de urgenţă DOCUMENT

Iată ce tarife plătesc şoferii din Iaşi dacă le sunt ridicate maşinile:

„Tarife :– ridicarea și transportul vehiculelor – 430 lei (TVA inclus);
– ridicarea vehiculelor pe autoplatforma de transport – 290 lei (TVA inclus);
– depozitat autovehiculele /vehiculele staționate- 45 lei de autovehicul (inclusiv TVA) pentru 24 ore”, se arată pe site-ul spiasi.ro.

În cazul în care agenții Poliției Locale Iași blochează roților autoturismelor parcate neregulamentar, şoferii au de plătit 100 de lei.

„Agenţii Poliţiei Locale din cadrul Serviciului Siguranţa Circulaţiei dispun măsura blocării roţilor autovehiculelor parcate sau staţionate neregulamentar , asistă la aceste operaţiuni şi aplică sancţiuni conform prevederilor legale în vigoare.

Pentru deblocarea roţii autovehiculului, contravenientul va trebui să achite tariful de deblocare perceput de societatea noastră în calitate de prestator al acestei activităţi.

Tarif : – blocare/deblocare roţi – 100 RON /maşină.

În cazul autovehiculelor blocate, relaţii se pot cere la numărul de telefon: +40 232 230 015 / +40 725 103 935. Distrugerea dispozitivului de blocare a roţii se sancţionează cu amendă contravenţională de la 1000 la 2500 RON şi cu recuperarea valorii dispozitivului cu un coeficient de 1,25”, au mai menționat reprezentanții Servicii Publice Iași, potrivit BZI. 

Citeşte şi Primăria Capitalei anunţă noile criterii pentru taxiuri: automobilele autorizate trebuie să fie Euro 6, hibrid, hibrid plug-in şi electrice