BMW răsturnat în Arad. Maşina a devenit un morman de fier vechi GALERIE FOTO

Un autoturism marca BMW, înmatriculat în Arad, a ajuns cu roţile în sus pe podul Micălaca după ce ar fi derapat.

25 mart. 2016, 11:00

Un autoturism BMW s-a făcut praf pe podul de la Polivalentă, Arad, după ce şoferul maşinii a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat, scrie aradon.ro. Se pare că viteza excesivă ar fi fost de vină, potrivit martorilor. Filmul accidentului a fost unul scurt, dar cu final neaşteptat. BMW-ul circula pe direcţia Micălaca-Podgoria. La urcare pe podul de la Polivalentă, din cauza vitezei, şoferul a lovit cu roata o bordură aflată pe marginea drumului, pe partea dreaptă, dar şi stâlpii de protecţie montaţi pe marginea şoselei.

Citeşte şi Accident grav în Lugoj. Soţ şi soţie spulberaţi de o maşină în timp ce încercau să traverseze printr-un loc nepermis

De aici, maşina a fost aruncată pe cealaltă bandă a sensului de mers, unde a lovit celălalt rând de borduri. Mai mult, de aici, maşina a ajuns din nou pe partea dreaptă unde a lovit, iar, bordura şi stâlpii galbeni de protecţie, după care s-a răsturnat. Apoi autoturismul a fost târât câţiva zeci de metri pe plafon, maşina fiind distrusă în totalitate. Dintr-un BMW frumos, a mai rămas doar o grămadă mare de fier vechi.

Un şofer norocos

Puţini ar fi crezut, dacă ar fi văzut cum arată maşina, că şoferul nu a fost grav rănit. Conducătorul auto a fost, însă, foarte norocos. A scăpat doar cu nişte contuzii la două degete de la mâna stângă. Atât. Deşi un echipaj de prim-ajutor a ajuns la faţa locului, şoferul a refuzat transportul la Spitalul Judeţean. Aşa că a primit îngrijiri medicale pe loc (a fost bandajat la mână), după care a stat şi a supravegheat modul în care maşina i-a fost urcată pe un autovehicul de transport.

A scăpat uşor

Potrivit martorilor, şoferul a avut un noroc chior. Şi asta pentru finalul putea fi tragic. Dacă maşina era aruncată, cumva, peste balustrada de protecţie de pe partea dreaptă a drumului, aceasta cădea în gol peste zece metri. Şi este greu de crezut că, dacă se întâmpla aşa, şoferul ar mai fi scăpat numai cu două degete… julite.