Boagiu: Cea mai importantă misiune a PDL este aceea de a continua să fim singurul partid de Opoziţie

Prim-vicepreşedintele PDL, Anca Boagiu, crede că misiunea principală a PDL este aceea de a rămâne "singurul partid de Opoziţie" şi atrage atenţia că unele acţiuni ale partidului n-au fost suficient de bine făcute în perioada care a trecut.

08 apr. 2013, 09:01
Boagiu: Cea mai importantă misiune a PDL este aceea de a continua să fim singurul partid de Opoziţie

„Misiunea PDL practic nu s-a schimbat, doar trebuie accentuate unele acţiuni care poate n-au fost suficient de bine făcute în perioada anterioară. Cea mai importantă este aceea de a continua să fim singurul partid de Opoziţie în această perioadă”, a declarat Anca Boagiu, la RFI.

„PDL este într-o Opoziţie care nu e deloc uşoară, o Opoziţie care până la urmă trebuie să scoată în evidenţă toate minciunile pe care USL-ul le-a spus în campania electorală şi iată acum, când sunt la Putere de un an, nu se întâmplă nimic, ci dimpotrivă, putem vedea că există un regres în ceea ce s-a făcut în România”, a mai spus liderul PDL.

În ceea ce priveşte privatizarea CFR Marfă,  Anca Boagiu, fost ministru al Transporturilor, a arătat că aceasta „cu siguranţă ascunde ceva”.

„Din păcate, această privatizare se va înscrie şi ea în linia privatizărilor făcute de dragul de a fi făcute. Este evident că activele companiei nu au fost evaluate şi din ce ştiam noi, în momentul în care eram la guvernare, compania în ansamblul ei ar putea valora circa două miliarde de euro. Preţul de pornire este unul care te face să râzi, cu atât mai mult cu cât compania are datorii acumulate din dezinteresul managementului pe care l-a avut şi lipsa de susţinere din partea miniştrilor, de circa patru sute de milioane de euro”, a spus Boagiu.