Boala cruntă de care suferă Sharon Stone. Actriţa a mărturisit că a aflat de ea după un diagnostic greşit

Actriţa americană Sharon Stone a dezvăluit, într-un mesaj publicat pe Twitter, că are o tumoare fibroasă. Fosta actriţă, cunoscută pentru rolul din "Basic Instinct", le-a mai spus fanilor că urmează să fie operată.

04 nov. 2022, 11:10

Sharon Stone a descoperit, după un diagnostic greşit, că are o tumoare care trebuie „îndepărtată”. O descoperire făcută după o consultaţie la un alt medic.

„Am suferit o procedură greşită ca urmare a unui diagnostic greşit”, a scris Sharon Stone pe Twitter. „Confruntată cu agravarea durerii, am vrut să aflu şi a doua opinie: Am o tumoare mare cu fibrom care trebuie îndepărtată”.

Actriţa în vârstă de 64 de ani le-a îndrumat pe femei să nu renunţe la a cere şi o a doua opinie. ” Îţi poate salva viaţa”.

Sharon Stone le-a mai transmis fanilor că „mă voi odihni patru până la şase săptămâni pentru o recuperare completă. Vă mulţumesc că sunteţi atât de grijulii. Totul este în regulă”.

Actriţa din „Basic Instinct” a apărut recent în filmul Netflix „Beauty” de Lena Waithe.

În martie trecut, mai multe mass-media americane au anunţat că ea va juca în „Blue Beetle” rolul unui super-erou DC, film care este aşteptat pentru vara viitoare. Câteva săptămâni mai târziu, The Wrap a susţinut că rolul va fi preluat de Susan Sarandon. În plus, ea şi-a împrumutat vocea pentru noul album al franco-libanezului Ibrahim Maalouf, „Capacity To Love”, ce va fi lansat vineri.