Boala gravă de care suferă Theo Rose. A ajuns la capătul puterilor: „Nu sunt bine, nu sunt în stare să fac nimic”

Theo Rose a mărturisit că trece printr-o perioadă grea și a recunoscut că suferă de o afecțiune des întâlnită în ultimii ani. Vedeta nu s-a ferit să vorbească despre suferința pe care o trăiește.

29 nov. 2023, 12:56
Boala gravă de care suferă Theo Rose. A ajuns la capătul puterilor: „Nu sunt bine, nu sunt în stare să fac nimic”
Boala gravă de care suferă Theo Rose. A ajuns la capătul puterilor: „Nu sunt bine, nu sunt în stare să fac nimic”

Theo Rose este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi, însă, ca orice om, are și momente când nu mai poate. Vedeta le-a recunoscut fanilor că suferă de o afecțiune serioasă din cauza stresului și a oboselii excesive.

Citește și: Șoc pe Instagram-ul lui Theo Rose: „O veni barza iar!” În ce ipostază s-a afișat artista alături de Anghel Damian

Boala de care suferă Theo Rose

Pe numele ei real, Teodora Maria Diaconu are doar 26 de ani, este implicată în mai multe proiecte care îi ocupă tot timpul, dar care o și împlinesc. Theo Rose este și mămica unui băiețel de doar câteva luni, astfel că se înțelege ritmul alert în care își trăiește viața. Putem înțelege că nu este tocmai ușor să se împartă între viața profesională și viața personală. Vedeta mai are momente când clachează și nu îi este rușine să recunoască acest lucru public.

Mămică, actriță, cântăreață, jurată la Vocea României și influcener pe Intagram, acolo unde are peste 1 milion de urmăritori, vedeta este mereu ocupată, iar activitățile pe care le are de făcut au obosit-o foarte tare, mai ales în ultimul an. Fiind mereu sinceră cu fanii ei, a decis să le vorbească despre perioada grea prin care trece.

„Burnout… Here I come! Nu sunt bine. Tot zic că am obosit da` nu sunt în stare să schimb nimic. Corpul și mintea mea sunt în Piața Constituției și se revoltă. Cred că tre` să fug în altă țară ca politicienii. Spun asta cu textul în brațe. Urmează 12h de filmare. Yuhu!”, a spus Theo Rose, pe pagina personală de Instagram.

Burnout-ul este un sindrom psihologic și este cauzat de stresul excesiv. Această afecțiune apare atunci când te simți copleșit și epuizat din punct de vedere emoțional și nu poți să mai îndeplinești activitățile zilnice. În cazul artistei, programul încărcat a făcut-o să se confrunte cu această stare de epuizare mentală și fizică. Totuși, pare că reușește să meargă mai departe și să își continue traseul în viață.

Cât despre rolul de mămică, The Rose a spus că a reușit să se acomodeze. Mai mult, vedeta a transmis, după ce a născut, că își dorește să trăiască această viață.

„Am impresia că Sasha a fost tot timpul cu mine. S-a întâmplat foarte lin acomodarea asta și nu a fost niciun efort. Cred că asta e pentru mine, ceea ce vreau să trăiesc”, a mai spus jurata de la Vocea României, pe contul ei de Instagram.

Citește și: Lia Bugnar, dezvăluiri sincere despre despărțirea de Anghel Damian. Coșmarul prin care a trecut scenarista după ce fostul iubit a început o relație cu Theo Rose: „M-au călcat în picioare efectiv!”