Boala lui Becali, invenţie pentru a ieşi din puşcărie. El vrea despăgubiri pentru permisiile refuzate

Gigi Becali a cerut aproximativ 60.000 de lei despăgubiri de la şefii Penitenciarelor, pentru că nu a fost lăsat să iasă din puşcărie să-şi liniştească familia, atunci când existau zvonuri că este în prag de paralizie. Culmea este că zvonurile despre starea de sănătate a latifundiarului erau lansate chiar de apropiaţii lui.

15 mai 2014, 13:49
Boala lui Becali, invenţie pentru a ieşi din puşcărie. El vrea despăgubiri pentru permisiile refuzate

Zvonurile despre boala omului de afaceri au început în urmă cu câteva luni. Ele au fost întreţinute şi de afacerist, care, atunci când era dus la instanţă purta un guler cervical, iar apropiaţii lui transmiteau faptul că este în pragul paraliziei. Se pare că, totul a fost doar o strategie, potrivit România TV.

Numai că speculaţiile au avut efect chiar asupra familiei lui Becali, iar acesta a ajuns să ceară să fie învoit ca să poată merge acasă şi să demonstreze că nimic din ce se spune la televizor nu este adevărat.

VEZI ŞI SCENE ULUITOARE. Cum L-A UMILIT Gigi Becali pe Ciprian Tătăruşanu

Supărat că strategiile de eliberare au eşuat, Becali a dat penitenciarul în judecată, cerând şi daune, pe motiv că îi sunt încălcate drepturile. El a cerut 2.000 de lei pentru fiecare zi în care a stat în închisoare faţă de momentul în care a făcut cererea de eliberare pentru a-şi vedea familia.

Conducerea penitenciarului i-a comunicat lui Becali că nu a strâns numărul necesar de credite ca să poată fi recompensat cu o învoire. În plus, în fişa de caracterizare a lui Becali scria mereu că acesta nu respectă regulamentul de ordine interioară.

După ce a fost lăsat să iasă din puşcărie, latifundiarul şi-a retras pângerea depusă împotriva ANP-ului.

CITEŞTE ŞI Gigi Becali, SANCŢIONAT pentru purtarea din ziua liberă. Ce PEDEPSE a primit