Boateng: Steaua a jucat foarte bine, dar noi am meritat victoria

Mijlocaşul Kevin-Prince Boateng a declarat, miercuri seară, la DigiSport, că Steaua a jucat foarte bine, a fost foarte agresivă, însă a apreciat că Schalke 04 a meritat victoria, scor 3-0, în prima etapă a Ligii Campionilor.

19 sept. 2013, 05:39
Boateng: Steaua a jucat foarte bine, dar noi am meritat victoria

„Steaua a jucat foarte bine, au fost foarte agresivi, dar cred că am meritat victoria, pentru că am jucat şi noi foarte bine. Mai sunt multe meciuri dificile, am avut un start minunat şi asta contează. Am jucat la Bucureşti şi ştiu că este greu să joci acolo”, a declarat Boateng, potrivit Mediafax.

Întrebat ce jucător de la Steaua a remarcat, Boateng a răspuns: „Căpitanul (n.r. – Bourceanu) e «nebun», ştiam că face de toate, dar nu credeam că aleargă atât de mult”.

Campioana României, Steaua Bucureşti, a debutat cu o înfrângere în sezonul 2013/2014 al Ligii Campionilor, după ce a fost învinsă, miercuri, în deplasare, cu scorul de 3-0 (0-0), de echipa germană Schalke 04, în prima etapă a grupei E a competiţiei. Golurile au fost marcate de Uchida ’67, Boateng ’78 şi Draxler ’85.