BOBONETE şi-a vopsit maşina în culorile Craiovei. Ce număr de înmatriculare şi-a pus FOTO

Mihai Bobonete, alias Bobiţă din LAs Fierbinţi, este unul dintre cei mai faimoşi suporteri ai Craiovei.

19 feb. 2019, 14:02
BOBONETE şi-a vopsit maşina în culorile Craiovei. Ce număr de înmatriculare şi-a pus FOTO

Bobonete si-a vopsit celebrul Ford Mustang in alb-albastru, culorile Craiovei. Mai mult, actorul i-a dedicat si numarul echipei sale de suflet, UCV, si a pus in bord si un fular al echipei.

„Tin cu Craiova de cand eram copil! Eu am crescut in Valea Rosie si aveam acolo un teren pe care jucam fotbal, Maracana ii ziceam. E, in zilele de meci, intindeam cearceafurile pe teren si scriam cu culori, cu carbune, mesajele pe care le atarnam de gard. Marius Zavoianu „Barza”, care a fost seful galeriei in vremurile mari, ne supraveghea, ne dadea bani de carbune si tot asa”, a declarat Mihai Bobonete pentru site-ul jurnalistului Daniel Nanu.

Mihai Stoica, schimb de replici pe Facebook cu Mihai Bobonete. Dialog INCREDIBIL

„Eu am tinut cu Universitatea, azi tin cu echipa care joaca in Liga 1. Pentru mine, aceasta este Universitatea. Eu m-am atasat acum de aceasta echipa. Mi se par niste prostii alea cu Clona sau Craiolguta. Pana la urma, clubul infiintat in 1948 era Clubul Sportiv Universitatea, nu? Si in anii ’80, marii ani, tot CS Universitatea era. In cazul in care Mititelu va reinfiinta echipa veche, va fi o ciorba reincalzita”, a mai spus Mihai Bobonete.