Boc despre poşetele lui Udrea: Spre deosebire de alte femei, ea a venit cu ele în politică

Fostul lider PDL Emil Boc le cere colegilor din partid să treacă peste "clişeele" despre Elena Udrea, mai ales legate de tocurile şi poşetele pe care ea le poartă, spunând că, "spre deosebire de alte femei din politică, ea a venit cu ele în politică, şi le-a cumpărat înainte, pe banii ei".

02 mart. 2013, 17:05
Boc despre poşetele lui Udrea: Spre deosebire de alte femei, ea a venit cu ele în politică

Fostul lider PDL Emil Boc a participat, sâmbătă, la Sibiu, alături de Elena Udrea, la prezentarea moţiunii acesteia pentru câştigarea alegerilor interne.

În discursul său, Emil Boc le-a explicat colegilor că doreşte o schimbare şi de aceea o susţine pe Elena Udrea. De asemenea, el le-a spus că „partidele încremenite într-un proiect se scufundă”, iar „actuala conducere a demonstrat că nu poate duce partidul mai sus”.

„Este nevoie de o nouă abordare în PDL”, a afirmat Emil Boc, potrivit Mediafax.

El le-a cerut colegilor de partid să treacă peste clişeele despre Elena Udrea, care le sunt prezentate zilnic la televizor, mai ales cele legate de tocurile şi poşetele pe care aceasta le poartă.

„Este o femeie şi are dreptul să le poarte. Spre deosebire de alte femei din politică, ea a venit cu ele în politică, şi le-a cumpărat înainte, pe banii ei”, a declarat Emil Boc.

El le-a cerut participanţilor la întrunire, majoritatea bărbaţi, să treacă şi peste faptul că Elena Udrea este femeie. „Trebuie să trecem peste acest clişeu – femeie preşedinte. Germanii ne-au demonstrat, şi alţii ne-au demonstrat, că femeile pot face foarte multe în politică”, a declarat Boc.

Elena Udrea şi-a prezentat, sâmbătă, la Sibiu, moţiunea cu care candidează la şefia PDL, fiind susţinută de Emil Boc, dar şi de majoritatea liderilor PDL Sibiu.

Preşedintele Traian Băsescu declara, în februarie, că Elena Udrea poate avea profil de lider al PDL, precizând că el a învaţat-o politică şi că fostul ministru ar trebui „să mai lase poşetele alea cu care a intrat în politică, să ia poşete mai ieftine” şi să mai renunţe la tocuri.