Bodo de la PROCONSUL a rupt tăcerea după despărţirea de Ioana Băsescu. „Traian Băsescu nu mă suportă…”

Divorţul introdus de fata cea mare a fostului preşedinte al României a avut toate ingredientele pentru a deveni cel mai important eveniment monden la vremea respectivă. Au trecut mulţi ani de atunci, şi, detaşat fiind, Bodo a vorbit pentru prima oară despre acea perioadă.

08 feb. 2015, 09:45
Bodo de la PROCONSUL a rupt tăcerea după despărţirea de Ioana Băsescu. „Traian Băsescu nu mă suportă…”

Amintindu-şi de perioada când era însurat cu Ioana Băsescu, Bodo a mărturisit care a fost aspectul care l-a afectat cel mai tare la acea vreme, scrie ziarulring.ro.

Citeşte şi Dan Voiculescu, din închisoare: Băsescu Traian, un LAŞ autentic! Mai rău decât un ŞOBOLAN

„Am fost afectat de enorm de multe ori, am avut multe războaie! Vorba vine, că eu de fapt, nu am reacţionat niciodată la acuzele pe care mi le-a adus presa. Mi-a fost greu în perioada în care eram căsătorit cu Ioana Băsescu, pentru că se scriau, de foarte multe ori, lucruri nefondate. Cel mai des se spunea, atunci, că Traian Băsescu nu mă suportă ca şi ginere. Era un lucru neadevărat, dar total neadevărat! Am avut şi am o relaţie foarte bună cu fostul preşedinte al României. Chiar dacă lucrurile nu au mers între mine şi Ioana, a existat mereu o decenţă faţă de familia Băsescu şi a mea.”, a mărturisit Bodo.

Citeşte şi TRAIAN BĂSESCU, apariţie-surpriză la Congresul PMP: Am decis să revin în viaţa publică VIDEO

Maria Băsescu a aflat în prima fază din ziare că fiica ei cea mare va ajunge în foarte scurt timp doamna Marin. Pe urmă, Bodo a dat „proba de foc” în faţa intransigentului primar, cerându-i oficial mâna Ioanei şi, pe 19 iulie 2003, un Traian Băsescu emoţionat oficializa o căsătorie cu care, neoficial, nu era tocmai împăcat. Ioana avea 26 de ani. Bodo, cu aproape un deceniu mai mult. La acea vreme, presa descria acest moment ca fiind, probabil, cel mai greu moment din viaţa lui Băsescu.