Bogaţi jefuiţi de o falsă agentă SRI. Escroaca sentimentală le sucea minţile şi fugea cu banii

O femeie a reuşit să sucească minţile mai multor bărbaţi influenţi şi bogaţi, iar după ce i-a avut la picioare, a fugit din casele lor cu zeci de mii de euro, ceasuri scumpe, bijuterii din aur sau electronice. Se prezenta ofiţer sub acoperire, iar pe un medic din Iaşi l-a convins chiar să o ia de soţie înainte să-l jefuiască.

11 sept. 2015, 06:42
Bogaţi jefuiţi de o falsă agentă SRI. Escroaca sentimentală le sucea minţile şi fugea cu banii

Escroaca sentimentală îşi căuta partenerii pe internet, iar când realiza că bărbatul care i-a căzut în plasă are şi foarte mulţi bani trecea la acţiune, relatează România TV. Ea se prezenta în faţa lui ca fiind ofiţer SRI sau de la Brigada de Combatere a Crimei Organizate, susţinând că se află în misiune.

Una dintre victime, un celebru chirurg din Iaşi, Lucian Fărmatu, a luat-o şi de nevastă. A făcut un credit pentru a o ajuta, iar după scurt timp femeia a fugit cu toţi banii, 20.000 euro.

Citeşte şi Poliţişti falşi din Iaşi arestaţi în timp ce jefuiau copii pe stradă în miezul zilei

Următorul pe listă a fost un om de afaceri din Bucureşti, care a dus-o cu încredere acasă. La puţină vreme acesta a constatat că îi lipsesc din locuinţă bani, bijuterii şi obiecte de valoare.

El a alertat poliţia, iar acum femeia este căutată în toată ţara, fiind acuzată de înşelăciune, furt calificat şi de uzurpare de calităţi oficiale.