Bogaţi şi celebri, dar singuri şi trişti. Vedete care şi-au căutat iubirea pe site-uri matrimoniale

Presiunea celebrității, paparazii şi, în general, dramele Hollywood-ului, fac uneori insuportabilă viaţa de vedetă, iar mulţi dintre actorii faimoşi încearcă să intre în pielea oamenilor normali, să experimenteze sentimente şi senzaţii de mult uitate. Ascunşi sub pseudonime, unii au încercat sau încearcă să îşi găsească jumătatea pe site-urile de matriomoniale.

30 nov. 2014, 07:08

Halle Berry

Înainte să se mărite cu cel de-al treilea său soţ, Olivier Martinez, în 2013, Halle Berry şi-a încercat norocul pe site-urile de dating. Într-un interviu din 2006, ea a recunoscut: „Am avut conturi pe site-urile de întâlniri, făcute doar pentru a vedea ce se discută şi ce caută bărbaţii. Am intervenit de câteva ori în discuţii şi s-a dovedit a fi amuzant„.

Charlie Sheen

A avut cont pe site-ul de întâlniri MillionaireMatch.com. A fost foarte activ timp de câteva luni, însă nu se ştie câte cuceriri a făcut. S-ar putea ca actorul să se fi speriat totuşi la un moment dat că ar întâlni pe cineva care încearcă doar să profite de banii lui.

Jenny McCarthy

Puţini s-ar fi aşteptat ca această bombă sexy, fostă vedetă Playboy, să caute să scape de singurătate cu ajutorul site-urilor de dating. Şi totuşi acest lucru s-a întâmplat, în 2011, când a intrat pe Match.com, pentru a întâlni o persoană potrivită din afara oraşului Los Angeles. Ea a declarat pentru Access Hollywood că a încercat să găsească pe cineva cu vârsta cuprinsă între 35 şi 48 de ani. Nu-i păsa aspectul celuilalt, doar să fie un tip de treabă, nu neapărat bogat, dar care să aibă un loc de muncă stabil.

Orlando Bloom

Înainte de a se căsători cu Miranda Kerr, Orlando Bloom, a încecat, în 2007, să se întâlnească cu fete obişnuite. El şi-a creat un cont fals pe Facebook şi chiar a reuşit să se împrietenească cu mai multe tinere. „Este greu pentru mine să-mi dau seama dacă o femeie mă place cu adevărat sau sunt îndrăgostite de personaje . Pe internet mi-am testat puterea de seducţie„, a declarat el. În 2010 s-a căsătorit însă tot cu o vedetă de la Hollywood.

Matthew Perry

Este cunoscut în special pentru rolul din serialul Friends, dar în ciuda celebrităţii de care s-a bucurat ani de zile şi-a căutat multă vreme dragostea, până în 2008. El şi-a făcut cont pe un site de matrimoniale, Rich Soulmate, iar profilul său a primit un număr uriaş de puncte. Matthew Perry s-a descris pe sine ca fiind „drăguţ şi adorabil, dar îndurerat şi singur„.

Deborah Ann Woll

Actriţa joacă rolul unui vampir în serialul de televiziune True Blood, însă pentru ea este mult mai complicat să seducă muritorii din viaţa reală. De aceea ea a apelat la Match.com pentru a-şi găsi jumătatea. Mai mult, ea şi-a întâlnit iubitul, pe EJ Scott, chiar pe acest site. Acesa suferă de o boală a vederii, iar puterea şi onestitatea bărbatului au cucerit-o pe Deborah.

Ashton Kutcher

S-a căsătorit cu Mila Kunis, dar asta nu l-a împiedicat înainte de nuntă să frecventeze aplicaţia de dating Tinder.

Jennifer Aniston

În 2010, actriţa a devenit foarte activă pe site-urile de dating, iar o sursă a declarat pentru Now Magazine: „Ea este convinsă că motivul pentru care este încă singură este acela că a amestecat plăcerea cu munca. De aceea a decis să-şi lărgească cercul de cunoştinţe„. Potrivit surselor, Jennifer şi-a creat un profil virtual, cu nume fals şi fără poză, pe Kelleher International. Ea a fost destul de repede sedusă de un medic şi de un om de afaceri, dar nu se ştie dacă s-a întâlnit cu vreunul. În prezent ea este într-o relaţie cu actorul Justin Theroux.