Bogdan Baltazar, condus cu lacrimi şi tristeţe pe ultimul drum VIDEO

Economistul Bogdan Baltazar a fost condus luni pe ultimul drum de prieteni şi familie. El s-a stins din viaţă vineri dimineaţă, la spitalul Elias, după o luptă de doi ani cu o boală cumplită. Înmormântarea a avut loc cu salve de tun şi onoruri militare.

31 dec. 2012, 09:49
Bogdan Baltazar, condus cu lacrimi şi tristeţe pe ultimul drum VIDEO

Luni, prietenii şi cunoscuţii lui Bogdan Baltazar l-au condus pe ultimul drum la cimitirul Bellu, din Capitală. Ei i-au putut aduce un ultim omagiu tot la capela de la cimitirul Bellu, unde a fost depus trupul neînsufleţit.

Bogdan Baltazar a fost în 1990 primul purtător de cuvânt al guvernului Petre Roman. A fost, de asemenea, preşedintele Băncii Române de Dezvoltare şi în perioada în care această instituţie de credit a fost deţinută de stat şi a avut o mare importanţă în ceea ce priveşte privatizarea acestei instituţii de credit.

Foarte mulţi oficiali români, printre care Mugur Isărescu şi Petre Roman, au avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Bogdan Baltazar.

Despre sine, Bogdan Baltazar spunea că este un om foarte controversat, îndrăgostit rău de soţia sa şi că ştia că banii nu aduc fericirea.

Acesta va fi înmormântat, luni, cu salve de tun şi onoruri militare, la cimitirul Bellu.