Bogdan de la Ploiești, videoclip controversat pe TikTok! Fanii artistului au luat foc. ”Vând thailandeze”

Bogdan de la Ploiești este unul dintre cei mai renumiți maneliști din țară, la ora actuală având o comunitate serioasă de fani. Cântărețul se poate lăuda deja cu succesul dobândit în urma numeroaselor piese lansate. De curând, acesta a plecat în vacanță, și nu oriunde, în Thailanda, de unde a postat și un videoclip care a stârnit controverse pe TikTok. Află toate detaliile mai jos.

02 feb. 2024, 21:31
Bogdan de la Ploiești, videoclip controversat pe TikTok! Fanii artistului au luat foc. ”Vând thailandeze”

Cântărețul împărtășește toate activitățile pe care le are, dar și cele mai frumoase amintiri în mediul online și își surprinde fanii de fiecare dată.

Citește și Bogdan de la Ploiești, prins drogat la volan. Manelistul a fost obligat să presteze muncă în folosul comunității timp de 30 de zile

Bogdan de la Ploiești este unul dintre cei mai renumiți maneliști din țară, la ora actuală având o comunitate serioasă de fani și se poate lăuda cu o viață la care mulți visează.

Recent, artistul a plecat în vacanță, și nu oriunde, în Thailanda, de unde a postat și un videoclip care a stârnit controverse pe TikTok.

După o perioadă în care a participat la diferite evenimente, nunți sau botezuri, manelistul a decis să plece într-o vacanță bine meritată.

Cântărețul împărtășește toate activitățile pe care le are, dar și cele mai frumoase amintiri în mediul online și își surprinde fanii de fiecare dată.

”Cât este bucata?”

De această dată, manelistul a postat un videoclip pe platforma TikTok, acolo unde se află în fața unei recepții, alături de câteva angajate thailandeze.

Bogdan de la Ploiești a decis să le arate acestora și ce talent vocal are, astfel încât a început să le cânte o piesă celebră numită ”Fără Tine”, iar tinerele din imagini par încântate de divertismentul cu care le bucura manelistul.

Totul frumos, până când citești descrierea videoclipului, probabil dacă citeau și angajatele, nu ar mai fi râs atât de copios.

Vizibil amuzat în videoclip, Bogdan de la Ploiești a scris în descriere ”Vând thailandeze”.

Internauții s-au amuzat teribil, în timp ce alții l-au ironizat din cauza descrierii.

„Trimite-mi și mie una”, a scris cineva.

„Cât este bucata?”, a scris un alt utilizator TikTok.

„Le-ai cucerit total”, a mai scris cineva.

Printre comentariile ironice, au existat și persoane care i-au atras atenția manelistului.

„Descrierea e puțin ieșită din comun”, a scris cineva.

„Ele râd și se distrează, tu de ce să scrii asta?”, a întrebat un alt utilizator TikTok.

@bogdandelaploiesti.hazVand thailandeze♬ sunet original – BogdanDeLaPloiesti

Citește și Cum face mișto Tzancă Uraganu de Bogdan de la Ploiești după ce a fost prins drogat la volan: „Îl bag la mine la shaorma”

Chiar și așa, Bogdan de la Ploiești traversează o perioadă frumoasă din viața sa, mai ales că se bucură cu adevărat, abia acum, de tot succesul pe care îl are.