Bogdan Diaconu (PRU): La vârful statului român sunt oameni finanţaţi de George Soros

Președintele PRU, deputatul Bogdan Diaconu, a susținut că la vârful statului român există mai multe persoane care primesc bani de la ONG-urile lui George Soros.

06 nov. 2016, 13:47
Bogdan Diaconu (PRU): La vârful statului român sunt oameni finanţaţi de George Soros

Am văzut cu toții în presă astăzi informații de o gravitate extraordinară legate de dezvoltarea unei rețele de ONG-uri finanțate de George Soros care urmărește acapararea statului român. Vedem la vârful statului român, la Administrația Prezidențială, că este implantat un om direct al lui George Soros, trimisul lui George Soros la Cotroceni — Sandra Pralong, vedem la Palatul Victoria, Guvernul României condus de un om al lui George Soros care face parte din Asociația Prietenii Europei — Dacian Julien Cioloș, vedem acest partid care este umflat artificial — Uniunea Soros în România, acest partid condus de Nicușor Dan, om finanțat de George Soros„, a spus Diaconu duminică, într-o conferință de presă.

El a adăugat că în zilele următoare PRU va prezenta dovezi concrete cu privire la banii transmiși de ONG-urile lui George Soros către diverși decidenți de la vârful statului român.

Diaconu a afirmat că, în prezent, peste 6.000 de oameni din România sunt finanțați de ONG-urile lui Soros.

Citeşte şi Dezvăluiri despre „Reţeaua Soros”. Dezvăluiri despre jocurile făcute pe scena politică românească

La rândul său, deputatul Sebastian Ghiță a susținut că PRU deține documente care arată că peste 200 de milioane de dolari au fost folosiți în ultimii ani pentru a „dezvolta capacitățile acestor ONG-uri„.

Avem dovezile. Ne referim la facturi ale acestor ONG-iști transmise de dânșii sau de membri ai familiei, ordine de plată prin care acești bani au ajuns în România, avem chitanțe și acte doveditoare, contracte semnate care demonstrează fără echivoc de data aceasta că mii de oameni din România participă la această infestare a instituțiilor statului„, a afirmat deputatul.

El a susținut că aceste ONG-uri doresc „să devină forțe politice și să preia conducerea statului român”.

Numai în ultimii cinci ani documentele pe care le avem arată că sute de mii de dolari sau euro au ajuns la persoane precum Mungiu-Pippidi, Sandra Pralong, familia Pleșu, ministrul Ghinea, Cristina Gușeț, mulți oameni care până acum pretindeau a lucra voluntar în numele binelui românilor„, a susținut Ghiță.

El a spus că în urmă cu peste 15 ani și Mirel Palada, membru al PRU, a beneficiat de un grant de la Soros pentru a studia în străinătate, dar că acesta „vine în alegeri în mod democratic”.

Problema noastră nu este că acei oameni au primit niște granturi sau că au mers în diverse locuri din Occident, ci că astăzi (…) acești oameni încearcă să se organizeze politic și să ia puterea (…) Mirel Palada nu participă la acest mod ocult de pune mâna pe putere în România și de a ajunge la vârful statului român pe baza apartenenței la ONG-urile lui Soros„, a mai afirmat Ghiță.

Președintele Senatului PRU, Lucian Bolcaș, a afirmat că duminică este organizat „primul mare miting politic sorosist„, făcând referire la mitingul PNL de lansare a candidaților liberali la alegerile parlamentare și a programului de guvernare, unde este invitat să participe premierul Dacian Cioloș.