Bogdan Stanoevici a murit. Evoluția bolii care i-a luat viața la doar 62 de ani

Bogdan Stanoevici a murit la vârsta de 62 de ani. Actorul a urmat un tratament greu în ultimele săptămâni.

12 ian. 2021, 11:13
Bogdan Stanoevici a murit. Evoluția bolii care i-a luat viața la doar 62 de ani

După ce a fost testat pozitiv la noul coronavirus, actorul Bogdan Stanoevici – fost ministru delegat pentru Românii de Pretutindeni și candidat la Președinția României – a fost internat, de urgență, la Spitalul ”Sfântul Pantelimon” din Capitală.

La sfârșitul lunii decembrie, actorul Bogdan Stanoevici a fost transferat la Institutul Inimii din Bucureşti. Plămânii actorului fuseseră afectați aproape integral, motiv pentru care a şi fost operat de urgență pentru a-l stabiliza. Chiar și în aceste condiții, medicii au încercat salvarea lui.

Bogdan Stanpevici a fost sedat și conectat la aparate, însă, din păcate, organismul lui a cedat în cele din urmă.

Actorul Bogdan Stanoevici a murit. Fostul candidat la prezidenţiale fusese infectat cu noul COVID şi era un critic aspru al virusului

Bogdan Stanoevici, fost ministru delegat pentru Românii de Pretutindeni și candidat la Președinția României a luptat mult pentru propria viață. Iniţial a ajuns la spital după ce s-a infectat cu coronavirus, doar că în spital ar fi contactat o bacterie, iar starea lui de sănătate s-a agravat.

Reamintim că la începutul lunii noiembrie, Bogdan Stanoevici declara că nu poartă mască de protecție împotriva infecției cu noul coronavirus pentru că este ”sănătos”. Actorul a mai spus că a făcut lunar teste anti-COVID, iar toate au ieșit negative.

”Pentru a evita speculaţiile ulterioare şi atacurile inutile, vă spun eu acum – faptul că nu port mască este în primul rând pentru că sunt sănătos. Şi aici îl citez pe ministrul Sănătăţii, care a spus că masca o poartă oamenii bolnavi, oamenii sănătoşi nu o poartă.

Am făcut în fiecare lună câte un test, din motive diferite. Toate negative. Pe de altă parte, am purtat-o acolo unde eram obligat să o fac, pentru că eu sunt un respectuos al legii şi mi-a ieşit un herpes. Îmi pare foarte rău că vă dau din casă, dar în momentul în care aş pune mască s-ar produce o infecţie şi chiar nu am timp de infecţii în acest moment”, spunea Bogdan Stanoevici, potrivit Agerpres.