Bogdan Teodorescu: „Cele trei persoane împotriva cărora s-au luat măsuri în PNL sunt adversari ai lui Băsescu”

Invitat în cadrul unei emisiuni televizate, profesorul Bogdan Teodorescu a declarat că este greu pentru cineva să nu observe că cele trei persoane sancţionate până acum de PNL au luptat împotriva lui Traian Băsescu.

09 feb. 2014, 19:25
Bogdan Teodorescu: „Cele trei persoane împotriva cărora s-au luat măsuri în PNL sunt adversari ai lui Băsescu”

Bogdan Teodorescu s-a referit la Daniel Chiţoiu, retras din Guvern de Crin Antonescu, fără prea multe explicaţii, Sorin Roşca Stănescu, dat afară de liberali din partid, şi Radu Stroe, fost ministru de Interne.

„Cele trei persoane asupra cărora s-au luat măsuri punitive în PNL : Roşca Stănescu, Stroe si dl Chiţoiu, sunt toţi adversari ai lui Traian Băsescu. Lipsa unor explicaţii foarte clare la motivul îndepărtarii domnului Chiţoiu, există ipoteza să ne gândim că este omul care l-a deranjat cel mai mult pe Traian Băsescu (…) este cel care a presat crearea comisiei (n.r. Comisia parlamentară care se ocupă cu anchetarea modului în care preşedintele a achiziţionat 290 de hectare de teren agricol), nu aş vrea şi aş fi trist să aflu că acesta a fost motivul pentru care a fost scos din funcţie”, a declarat Bogdan Teodorescu.