Bogdan Vintilă, DECLARAŢIE ŞOCANTĂ după GAZ METAN – FCSB 4-0. „Nu-mi fac griji. Am văzut şi lucruri foarte bune”

Bogdan Vintilă a declarat după meciul cu Gaz Metan, pierdut de FCSB cu 4-0, că eşecul a venit într-un moment nepotrivit, dar a menţionat că a văzut şi lucruri bune, care-i dau speranţe pentru viitor.

25 aug. 2019, 20:19
Bogdan Vintilă, DECLARAŢIE ŞOCANTĂ după GAZ METAN – FCSB 4-0. „Nu-mi fac griji. Am văzut şi lucruri foarte bune”

Bogdan Vintilă a debutat pe banca tehnică a celor de la FCSB la meciul de la Mediaş.

GAZ METAN – FCSB 4-0 în etapa a 7-a din LIGA 1. Dezastru pentru Vintilă! VEZI CLASAMENTUL

„Rezultatul nu este chiar îmbucurător, dar a venit şi ca urmare a unor şanse ale. Meciul a fost echilibrat până la cele două greşeli ale noastre, apoi totul a devenit mai uşor pentru ei când am avut jucători eliminaţi. Rezultatul nu este normal.

Am văzut şi lucruri mai puţin bune, şi lucruri foarte bune care-mi dau speranţe pentru viitor. Sunt chestii tactice care mi-au plăcut. Avem de muncit. Sunt de două zile, am început să văd ce şi cum trebuie să pun la punct. A venit o înfrângere când nu trebuia. Data viitoare vom munci mai mult şi va trebui să câştigăm neapărat următorul joc.

E de muncă şi totul depinde cât de bărbaţi suntem şi cât de puternici. În fotbal ce e frumos este că ai o şansă meciul următor să ridici fruntea sus. Ai şansa ca la 3-4 zile să ştergi cu buretele tot ce s-a întâmplat aici. Cu siguranţă că vom redresa situaţia şi sin clasament. Nu-mi fac griji”, a spus Bogdan Vintilă.