Bolid de zeci de mii de dolari, tunat în 3.300 de ore, făcut praf în dimineața de Paște. Șoferul este un cunoscut influencer pe TikTok

Un român celebru pe TikTok a fost implicat într-un accident în dimineața zilei de duminică, 16 aprilie, în care a distrus mașina în care a investit peste 3.300 de ore de muncă.

16 apr. 2023, 12:59
Bolid de zeci de mii de dolari, tunat în 3.300 de ore, făcut praf în dimineața de Paște. Șoferul este un cunoscut influencer pe TikTok

Bărbatul este cunoscut ca #Kyncode pe platforma de socializare TikTok. Se pare că acesta a pierdut controlul asupra direcției de mers din cauza vitezei și a acroșat un parapet pe bulevardul Republicii din localitatea Strehaia, Mehedinți.

Este vorba despre un Chevrolet Corvette C5 tunat pe care proprietarul l-a modificat în 3.300 de ore în ultimele 15 luni, denumind proiectul Kyncode, cu care a devenit cunoscut pe rețelele sociale.

Șoferul se pare că a scăpat nevătămat, conform martorilor citați de Newsweek.

În accident a fost implicat doar un singur autoturism. Se pare că șoferul a pierdut controlul volanului și s-a izbit cu mașina de un parapet.

Kyncode

Din imaginile de la locul accidentului de pe bulevardul Republicii (DN6) din localitatea Strehaia, se observă că mașina avariată este cea care face obiectul proiectului cunoscut în lumea pasionațiolor de automobile drept „Kyncode”.

Citește și: Un pieton a fost lovit mortal de un autobuz STB. Şoferul, oprit în trafic după ce poliţiştii au văzut sânge pe roţi!