Bolizi cu mii de cai putere, automobile clasice şi motociclete la EXPOROM Auto&Moto Show

Sute de bolizi cu mii de cai-putere sub capotă, automobile clasice, dar şi zeci de motociclete sunt prezentate la EXPOROM, situat în Pantelimon, la intersecția DN3 cu șoseaua de centură, în perioada 9-12 mai.

10 mai 2013, 19:19
Bolizi cu mii de cai putere, automobile clasice şi motociclete la EXPOROM Auto&Moto Show

Evenimentul și-a deschis porţile pe 9 mai, cu defășurarea concursului „Cupa presei la buggy”, unde Vali Porcişteanu, campionul naţional la raliu, a făcut onorurile deschiderii acestuia, cu o demonstraţie la volanul unui buggy. În acest week-end pasionații de buggy sunt aşteptaţi la alte competiții cu cele mai tari maşini de teren.

În zilele ce urmează continuă înscrierile, calificările și măsurătorile pentru competiția de CAR Audio (EMMA). Nu vor lipsi nici demonstrațiile cu buggy-uri, cu motoare, precum și defilarea de final a tuturor mașinilor expuse în cadrul expoziției.

De asemenea, la Exporom Auto&Moto Show vor fi tombole și oferte de materiale promoționale, discount-uri şi de test-driving puse la dispoziţie la stand de expozanți și parteneri.

O altă supriză vine odată cu tombola organizată în cadrul evenimentului. Pe baza biletului sau abonamentului cumpărat, vizitatorii pot câştiga un Hyundai i20, în urma tragerii la sorţi. Biletul de intrare este 15 lei şi pe baza lui puteţi participa la tombola pentru Hyundai i20.

Transportul este gratuit de la staţia de metrou Republica (ieşirea spre Gara Titan Sud) şi maşinile circulă din 30 în 30 de minute în intervalul orar 10.00 – 20.00.

Mai multe detalii despre program și expozanți găsiți pe site-ul oficial al evenimentului: www.automoto-show.ro.