Bollywood la bord! Compania Finnair a felicitat India în zbor, de Ziua Naţională VIDEO

Pasagerii aflaţi la bordul unui avion al companiei finlandeze Finnair ce zbura pe ruta Helsinki-New Delhi,  au avut parte de un adevărat spectacol inedit din partea personalului navei, care a salutat Ziua Naţională a Indiei prin dansuri ca la Bollywood.

28 ian. 2012, 14:27
Bollywood la bord! Compania Finnair a felicitat India în zbor, de Ziua Naţională VIDEO

Prestaţia artistică a personalului de zbor a fost înregistrată video şi a face în continuare senzaţie pe YouTube.

La început pasagerii au fost miraţi, apoi amuzaţi şi, în final, aproape molipsiţi de dansurile indiene interpretate atât de bine de personalul finlandez. Iniţiatoarea spectacolului a fost  Helena Kaartinen, o stewardesă finlandeză, care a dorit să le arate respect pasagerilor indieni.

„Am vrut să le arătăm pasagerilor indieni că finlandezii ştiu câte ceva despre cultura lor”, a declarat Helena, citată de New York Times. Ea a dezvăluit presei cum a pregătit toată coregrafia cu specialişti indieni. I-a cerut mai întâi ajutorul unui fost coleg indian, care este acum profesor de dans la Bollywood, iar el i-a recomandat un maestru coregraf indian, Manish Gawde, care s-a ocupat de pregătirea echipei.

Spectacolul a avut loc în data de 17 ianuarie. Înregistrarea a fost  postată pe Finnair’s YouTube în data de 26 ianuarie, ca să coincidă cu sărbătoarea naţională a Indiei. Până acum are peste 540.000 de vizualizări.