Bolnav în fază terminală chemat la cabinet pentru a-şi ridica un bilet de trimitere de la medicul de familie

Caz incredibil la Cluj! O doctoriţă de familie îşi tratează pacienţii ca pe nişte numere care îi asigură venitul lunar la cabinet. Medicul de familie Corina Simon-Bodea este acuzată că refuzat să elibereze un bilet de trimitere pentru o pacientă ţintuită la pat. Femeia suferă de cancer în stadiu terminal.

25 sept. 2017, 07:47
Bolnav în fază terminală chemat la cabinet pentru a-şi ridica un bilet de trimitere de la medicul de familie

O femeie din Cluj a apelat la medicul de familie pentru a cere un bilet de trimitere pe numele mamei ei. Grav bolnavă şi imobilizată la pat, trebuia să fie internată de urgenţă într-un centru de îngrijiri. A fost însă refuzată de medic care i-a spus că pacienta trebuie să vină personal pentru a ridica biletul, chiar dacă starea ei de sănătate nu-i permite să se deplaseze.

Potrivit România TV, disperată, fiica a cerut un consult la domiciliu, însă şi de această dată a fost refuzată. Medicul spune că o să vină s-o vadă când o să aibă disponibilitate pentru că a fost chemată într-o zi în care nu mai avea loc pentru programări. Pacienta se simte foarte rău, iar fiica ei este decisă să facă o plângere la adresa medicului.

Vezi şi: Povestea impresionantă a unei tinere bolnave de cancer. Bebeluşul pentru care a renunţat la chimioterapie a murit