Boloni, despre naţională: România n-avea nevoie de antrenor străin! La Stanciu nu simt suficientă valoare

Ladislau Boloni, fost selecționer al României, a criticat într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor decizia conducerii FRF de a-l aduce la naţională pe Christoph Daum, dar a deplâns şi valoarea jucătorilor noştri.

14 nov. 2016, 09:43
Boloni, despre naţională: România n-avea nevoie de antrenor străin! La Stanciu nu simt suficientă valoare

Ar fi incorect să-l condamnăm pe Daum. Nu are nicio vină. Nu știu cât de valoros e ca antrenor, dar sută la sută nu e omul potrivit la locul potrivit. România nu avea nevoie de un antrenor străin„, a declarat Ladislau Boloni, în interviul pentru Gazeta Sporturilor.

Citeşte şi ROMÂNIA-POLONIA. Presa de la Varşovia ne face praf: România e o echipă mediocră şi are probleme să înscrie

Ladislau Boloni s-a referit şi la transferul lui Nicuşor Stanciu de la Steaua la Anderlecht, considerând că suma plătită de belgieni, 9,8 milioane euro, este exgerată raportat la valoarea jucătorului. „Și Anderlecht are dreptul să se păcălească. Foarte bine, fiecare cu prețul lui, bravo Steaua, bravo manager, băiatul n-are nicio vină că s-au plătit acești bani, Anderlecht să se descurce acum cu el. E un tânăr pe care nu l-aș fi luat dacă eram antrenor acolo. Eu nu simt suficientă valoare la acest jucător„, a mai spus Boloni.