Boloni i-a dat afară de la Al Ittihad pe Szukala şi Sănmărtean

Presa arabă scrie că Ladislau Boloni l-a exclus din lotul lui Al Ittihad pe Lukasz Szukala, în timp ce Lucian Sănmărtean va fi împrumutat la altă echipă.

30 iul. 2015, 17:34
Boloni i-a dat afară de la Al Ittihad pe Szukala şi Sănmărtean

Lukasz Szukala a fost anunţat că nu face parte din planurile pentru sezonul care urmează şi fundaşul polonez urmează să-şi rezilieze contractul. Aproximativ aceeaşi soartă i se pregăteşte şi lui Lucian Sânmărtean, numai că arabii intenţionează să-l ofere sub formă de împrumut, scrie ediţia arabă a Goal.com.

Decizia vine pe fondul transferurilor făcute în această vară. Al Ittihad i-a achiziţionat pe ghanezul Sulley Muntari şi pe columbienii Yohandry Orozco şi Gelmin Rivas, în condiţiile în care locurile pentru străini sunt limitate la trei. În plus, Al Ittihad negociază şi cu Kevin Prince Boateng, ultima oară la Schalke. În cazul în care se vor înţelege şi cu Boateng, Sănmărtean urmează să fie trimis sub formă de împrumut la o altă echipă.

Pe de altă parte, akhbaar24.com susţine că Steaua şi-i doreşte înapoit pe Szukala şi Sânmărtean şi nu este exclus ca aceştia să revină, în cazul în care campioana României va reuşi să se califice mai departe în Liga Campionilor.