BOMBĂ. Andreea Marin aşteaptă un copil cu medicul turcul Tuncay Ozturk. Speră să fie chiar gemeni

Andreea Marin este pregătită pentru încă un copil sau chiar mai mulţi. Are încă hainele de când a fost gravidă cu Violeta, fata concepută cu Ştefan Bănică.

19 feb. 2014, 09:14
BOMBĂ. Andreea Marin aşteaptă un copil cu medicul turcul Tuncay Ozturk. Speră să fie chiar gemeni

„Am toate hainele vechi, le am pentru când o să fiu însărcinată. De ce nu. Dacă Dumnezeu mă ajută… Da. Nu mi-am pus întrebarea dacă m-aş descurca cu gemeni, dar cred că oricine se descurcă. Dacă vrei cred că te descurci şi singur cu copilul tău. Nu e neaparat să ai o bonă. În ritmul stresant al vieţii, pe care o trăim în ziua de azi şi dacă vrei să-şi menţii şi cariera, atunci este bine să ai un ajutor şi nu trebuie să fie o bonă neapărat. Poate să fie o bunică, poate fi mamă, o prietenă”, a declarat Andreea Marin pentru cancan.ro.

Citeşte şi Andreea Marin, jignită de două ori de Mădălin Ionescu, în direct

Andreea Marin şi-a făcut un set de analize cu ceva timp înainte de a pleca de a pleca la braţul soţului său în vacanţă, în Turcia, iar rezultatele au făcut-o să zâmbească. Andreea Marin şi Tuncay Ozturk pot avea un copil, deşi „Zâna” avusese două sarcini extrauterine şi două operaţii la coloană, scrie Libertatea.ro.

Andreea Marin, primul interviu după căsătoria cu Tuncay

Mai precis, înainte să plece într-o vacanţă în Turcia, acolo unde “Zâna” şi-a vizitat şi socri, vedeta tv şi-a ridicat rezultatele analizelor de la o clinică privată din Capitală şi toate indicau faptul că ea este aptă să devină din nou mamă.

Citeşte şi Andreea Marin, prima ceartă cu noul soţ