BOMBĂ. Cristi Borcea este în al nouălea cer. Valentina Pelinel este însărcinată cu gemeni. Cei doi fac şi nuntă astăzi

Valentina Pelinel zâmbeşte din nou! După ani de zile în care şi-a crescut copilul singură, s-a rugat neîncetat pentru bărbatul iubit, aflat după gratii, şi a aşteptat cu lacrimi în ochi eliberarea lui Cristi Borcea, a primit vestea care îi va schimba viaţa la 180 de grade: este însărcinată şi va avea nu unul, ci doi copii.

12 sept. 2018, 13:27

Valentina Pelinel a primit, recent, confirmarea că este însărcinată, din nou. Mamă a unui băieţel în vârstă de 2 ani şi trei luni, pe nume Milan Cristian, actuala soţie a lui Cristi Borcea contribuie semnificativ la creşterea numărului moştenitorilor fostului acţionar de la Dinamo şi va aduce pe lume o pereche de gemeni.

Citeşte şi Cristi Borcea are probleme mari. DNA îl ancheteză pe fostul preşedinte al lui Dinamo

Conform surselor, Valentina Pelinel a mers recent la clinică, acolo unde a aflat cu mare bucurie că va deveni mamă, în câteva luni. Fericită şi nerăbdătoare, primul căruia i-a dat marea vestea cea mare a fost chiar Cristi Borcea, bărbatul pe care l-a aşteptat cu devotament să părăsească închisoarea.

„Sunt în culmea fericirii. Da, e adevărat, vom avea gemeni”, a spus Valentina Pelinel astăzi, în ziua în care se căsătoreşte cu Cristi Borcea.