BOMBĂ. Adrian Mutu şi Sandra s-au CĂSĂTORIT

Relația dintre Adrian Mutu și frumoasa lui iubită, Sandra Bachici, pare să evolueze cu pași mai rapizi decât s-ar fi așteptat oricine. Astfel, fotbalistul pare să fie atât de îndrăgostit de timișoreanca încât a făcut, zilele trecute, un gest care spune totul despre cât de mult o iubește pe brunetă.

01 mai 2015, 12:16
BOMBĂ. Adrian Mutu şi Sandra s-au CĂSĂTORIT

Relația dintre Adi Mutu și frumoasa lui iubită, timișoreanca Sandra,a trecut la alt nivel, semn că se iubesc la nebunie, scrie spynews.ro. Recent, Adrian Mutu a colindat bijuteriile din Buucrești în căutarea unor bijuterii cu totul și cu totul speciale.

Citeşte şi Consuelo s-a lepădat de Mutu, pe Facebook

Mai exact, fotbalistul nu a fost interesat nicio secundă de cercei, coliere sau inele de logodnă și a trecut direct la „artileria grea” și a petrecut în bijuteria cu pricina mai bine de 45 de minute alegând cu atenție o pereche de verighete din aur. Și, dovedind că știe exact inclusiv dimensiunile inelarului Sandrei, Adi a măsurat inelele cu pricina până a găsit mărimea potrivită și apoi le-a cerut bijutierilor de acolo să le înscripționeze cu numele lui și cu cel al Sandrei Bachici.

Acum, pare-se, cei doi au făcut deja pasul, în mare secret. Nu de altceva, dar zilele acestea, cei doi vor participa la o nuntă a unor prieteni de-ai fotbalistului în calitate de nași, iar pe invitațiile de nuntă, numele lui Adi și al Sandrei „tronează” la loc de cinste.

Citeşte şi Amănunte picante despre vacanţa lui Adrian Mutu şi a Sandrei Bachici la Bodrum. Unde s-au dus cei doi

Misterul iubitei celebrului Adrian Mutu a fost spulberat, în exclusivitate, de Spynews.ro în urmă cu mai bine de două luni. Astfel, în timp ce presa mondenă bâjbâia printre speculații legate de o posibilă relație între Mutu și Bianca Drăgușanu, paparazzii l-au surprins pe ”Briliant” în timp ce ieșea la restaurant cu frumoasa lui iubită, timișoreanca Sandra Bachici, cea care s-a și prezentat presei folosind titulatura de ”Iubită a lui Adrian Mutu”.