BOMBA ANULUI. Condamnat la 5 ani de închisoare, Salman Khan se însoară cu Iulia Vantur

Presa din India arunca bomba. In ciuda speculatiilor din ultima vreme, potrivit carora cei doi s-ar fi despartit, Iulia Vantur si Salman Khan se inteleg de minune. Si, mai mult, urmeaza sa faca nunta. 

29 mai 2015, 11:14
BOMBA ANULUI. Condamnat la 5 ani de închisoare, Salman Khan se însoară cu Iulia Vantur

Starul de la Bollywood plange cu un ochi, iar cu altul rade, scrie cancan.ro. Pe de o parte, Salman risca 5 ani de inchisoare, dupa ce a fost condamnat-inca nu definitiv-de un tribunal din India, pentru omor din culpa.

Citeşte şi Salman Khan scapă de închisoare, după ce a ucis o persoană într-un accident rutier

Pe de alta parte, Khan este foarte fericit pe plan amoros. Potrivit unui prieten al actorului, pentru un cotidian din New Delhi, Salman urmeaza sa se insoare cu Iulia Vantur.

Din cate se pare, nunta ar urma sa aiba loc in toamna acestui an, inainte de data de 18 noiembrie, cand, sustine amicul lui Khan „sora lui, Arpita, urmeaza sa sarbatoreasca un an de casnicie”.

Citeşte şi Salman Khan are o nouă iubită. Află cu ce actriţă se iubeşte starul de la Bollywood

E acuzat de omor din culpa

Pe 28 septembrie 2002, Salman Khan a lovit cu masina cinci persoane fara adapost, care dormeau pe un trotuar din cartierul Bandra din Mumbai, accident soldat cu moartea unui barbat si cu ranirea celorlalte patru persoane.