BOMBA ANULUI în showbiz: Valentina Pelinel mai vrea un copil de la Cristi Borcea

Valentina Pelinel trece prin cea mai frumoasă perioadă din viața sa de când a devenit mama unui băiețel. La începutul verii, fostul manechin internațional l-a făcut pentru a șaptea oară tată pe Cristi Borcea (46 de ani).

14 dec. 2016, 11:18
BOMBA ANULUI în showbiz: Valentina Pelinel mai vrea un copil de la Cristi Borcea

Valentina Pelinel a putut vorbi, în sfârșit, despre tatăl copilului și despre planurile de a se muta în vila din care, cu puțin timp în urmă, a plecat Alina, însoțită de cei doi copii pe care i-a adus pe lume în timpul mariajului cu Cristi Borcea.

Valentina Pelinel, dezvăluiri ÎN PREMIERĂ despre relaţia cu Cristi Borcea VIDEO

Mai mult, prezentă, recent, la „Gala Ghidul Miresei 2016”, blondina a răspuns foarte hotărâtă când a fost întrebată de reporteri dacă mai vrea un frățior pentru micuțul Milan Cristian. „Îmi mai doresc un copil, de ce nu?” Cât despre botezul „bebelușului poznaș”, vedeta a spus că acesta va avea loc atunci când Borcea va ieși din pușcărie. „Botezul nu o să aibă loc fără tati, chiar dacă o să așteptăm ceva vreme, dar eu spun că o să se întâmple cât de curând”.

Cristi Borcea, în pericol de MOARTE. Anunţ ŞOCANT făcut de Gigi Becali

Cristi Borcea a depus o cerere de eliberare condiţionată la Judecătoria Medgidia. Este pentru prima dată când fostul acţionar de la Dinamo le cere judecătorilor să-l lase să iasă mai repede din puşcărie. De altfel, el este singurul care a mai rămas în spatele gratiilor, dintre cei condamnaţi în Dosarul Transferurilor, fără să fi făcut o astfel de solicitare.

Potrivit România TV, cererea lui Cristi Borcea va fi judecată pe 20 decembrie.

În prezent, Cristi Borcea, având în vedere cele două dosare în care a fost condamnat, ar avea de executat peste şapte ani de închisoare.

Pe de altă parte, familia îl aşteaptă acasă chiar de Sărbători. „Cristi, din păcate, nu stă foarte bine la capitolul sănătate, iar acest lucru se vede, pentru că a avut multe greutăţi şi probleme în ultima perioadă. Noi, familia, îl sprijinim şi sper că de Crăciun să vină să îşi vadă familia. Crăciunul îl facem mereu în familie, cu bucate special pregătite de mine„, a mărturisea zilele trecute Mihaela Borcea, prima soţie a lui Cristi Borcea.