Bomba bombelor!!! Bianca Drăguşanu şi Victor Slav, împreună din nou prin contract

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav au divorţat acum aproape jumătate de an, dar se înţeleg mai bine ca niciodată. În plus, se pare că, din toamnă, vor fi colegi în acelaşi platou, într-o nouă emisiune de la Antena1.

15 aug. 2014, 09:38
Bomba bombelor!!! Bianca Drăguşanu şi Victor Slav, împreună din nou prin contract

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav au rămas prieteni foarte buni şi, după divorţ, au continuat colaborările pentru diverse proiecte, din care au scos foarte mulţi bani.

După plecarea lui Victor Slav de la postul din Pache Protopopescu, fostul prezentator de la Meteo a primit mai multe oferte de la concurenţă, cu alte cuvinte, de la Antena 1. Conform unor surse din interiorul postului tv din Băneasa, fermecătorul fost model va avea mai multe proiecte aici, unul dintre acestea fiind o nouă emisiune de divertisment.

Apropiaţii lui Slav au povestit, pentru Click!, că ar fi vorba despre noul sezon din „Burlacul”, show care se va produce, cel mai probabil, în toamnă. Mai mult, Victor şi Bianca Drăguşanu ar fi în negocieri pentru show-ul „Dancing with the Stars”, însă, în acest moment, nu se ştie sigur care ar fi rolurile lor acolo.

Dar surprizele nu se opresc aici. Boşii de la Antena 1 mai au în vedere un alt proiect, ai cărui amfitrioni vor putea fi tot Bianca şi Victor. Sursele Click! spun că cei doi vor fi plătiţi diferit, pentru că Bianca ar fi fost „momită” cu 20.000 de euro, pe când fostul ei soţ va primi numai jumătate din această sumă.

Bianca Drăguşanu a reuşit ce şi-a propus imediat după divorţul de Victor Slav: să se împace cu el. Şi dacă la scurt timp după nuntă vedeta se pare că a făcut un avort, acum nu se mai gândeşte de două ori când vine vorba de a face un copil. Dovadă şi anunţul făcut în cadrul unei emisiuni TV, în care a dezvăluit că s-ar putea să fie însărcinată.

Citeşte şi: Bianca Drăguşanu, anunţ BOMBĂ: S-ar putea să fiu ÎNSĂRCINATĂ