Bomba bombelor! Viorel Lis are un copil din flori. Oana Lis este în stare de şoc

Problemele dintre Oana si Viorel Lis par sa nu se mai termine. Marti seara, o dezvaluire i-a zguduit inima blondei. Se pare ca sotul ei are un copil cu o doamna din Arad.

08 oct. 2014, 08:13
Bomba bombelor! Viorel Lis are un copil din flori. Oana Lis este în stare de şoc

Marti seara, o femeie misterioasa a marturisit in emisiunea nocturna de la Antena 1 ca este mama unei fetite pe care fostul primar al Capitalei o are. In plus, se pare ca Lis a si recunoscut-o pe cea mica.

Oana Lis, testul „barza” în faţa soţului. Reacţie INCREDIBILĂ a lui Viorel Lis

„Trebuie sa stie toata tara ca eu si Viorel avem un copil. Am venit pentru ca sunt foarte revoltata. Am vazut ca Viorel a spus ca el nu stie sa schimbe scutece. Nu este nimic adevarat. El are o fetita si chiar a schimbat scutece. Nu a mai venit sa o vada de 3 luni de zile. Am o fetita cu el, pe care o cheama Luminita. Ea are 4 anisori si creste fara tatal ei, care a parasit-o pur si simplu. Tot timpul ma intreaba ‘tati unde este?’. Eu mereu inchid televizorul pentru ca ea sa nu vada ca e acolo.

Povestea noastra a inceput in 2009. A venit acasa la parintii mei, in Arad si m-a adus aici in Bucuresti ca sa lucrez. El a tinut ascuns acest lucru. El a facut treaba asta. Exista certificat de nastere in care este trecut la tata Viorel Lis, iar pe fata noastra o cheama Luminita Lis. Noi 5 ani de zile am avut o relatie, iar fetita noastra a venit pe lume in urma cu 4 ani. Ma revolta cand se victimizeaza. Nu pot sa zic ca a venit sa o vada pe Luminita in fiecare zi, dar venea si o scotea la inghetata, la un suc. De 2 luni de zile nu a mai trimis niciun leu pentru fata noastra. Stie ca nu am niciun salariu si nu am din ce sa o cresc. Da, este adevarat, stau in apartamentul lui”, a spus presupusa mama a copilului lui Viorel Lis.