Bombă! Conflictul dintre Petrică Mîțu Stoian și Niculina Stoican, confirmat chiar de artist cu câteva zile înainte să moară: „Manageri numiți politic în funcții pe care nu le cunosc. Din cauza lor m-am pensionat”

Conflictul dintre regretatul Petrică Mîțu Stoian, angajat al Ansamblului Folcloric "Maria Tănase" din Craiova, și Niculina Stoican, manager al Ansamblului, a fost dezvăluit inițial de impresarul Doru Gușman. Ulterior, au existat mai multe voci din folclorul românesc care au spus că între cei doi nu ar fi existat niciun conflict.

16 nov. 2021, 16:39
Bombă! Conflictul dintre Petrică Mîțu Stoian și Niculina Stoican, confirmat chiar de artist cu câteva zile înainte să moară: „Manageri numiți politic în funcții pe care nu le cunosc. Din cauza lor m-am pensionat”

Conflictul dintre Petrică Mîțu Stoian și Niculina Stoican pare, însă, că este cât se poate de real. La nici două săptămâni de la dispariția îndrăgitului artist mehedințean, ies la iveală afirmații ale acestuia care confirmă acest conflict.

Conflictul dintre Petrică Mîțu Stoian și Niculina Stoican, confirmat chiar de artist cu câteva zile înainte să moară

Mai exact, pe 27 octombrie 2021, cu 10 zile înainte de a trece în lumea celor drepți, Petrică Mîțu Stoian a lăsat o serie de comentarii pe contul de Facebook al lui Ionuț Dolănescu, la o postare în care acesta se pozase alături de politicianul Titus Corlățean. La respectiva postare, Mîțu Stoian a lăsat mai multe comentarii în care își exprima dezamăgirea vizavi de politicieni, dar și vizavi de oamenii numiți în funcții de conducere pe criterii politice.

Citeste si Maria Loga rupe tăcerea! Ce spune despre relaţia dintre Niculina Stoican şi Petrică Mîţu Stoian: „O spun răspicat, cu vorbele lui”

Politicienii sunt viruși mai periculoși decât COVID-ul. Eu din cauza lor m-am pensionat. Oameni nepotriviți puși în funcții nepotrivite pentru ei. Directori și manageri puși politic în funcții pe care nu le cunosc„, a comentat regretatul interpret la poza postată de Ionuț Dolănescu.

Petrică Mîțu Stoian și Niculina Stoican

De menționat că, după decesul artistului, respectivele comentarii au fost șterse, administratorul paginii de Facebook a lui Ionuț Dolănescu păstrând un singur comentariu aparținând artistului mehedințean.

Petrică Mîțu Stoian nu a fost străin de politică. A fost membru de partid pe vremea comunismului și nu s-a sfiit să recunoască acest lucru. Ba chiar, într-un interviu mai vechi, Mîțu Stoian a mărturisit că a avut și beneficii de pe urma carnetului PCR.

Doru Guşman şi Niculina Stoican, scandal fără precedent

Reamintim că Doru Guşman, impresarul lui Petrică Mîţu Stoian, i-a adus acuzaţii grave Niculinei Stoican. Guşman a dezvăluit că, din poziția de manager al Ansamblului Folcloric, interpreta l-ar fi umilit constant pe regretatul cântăreț și că acesta nu ar fi mai vrut să audă de fosta lui colegă.

Citeste si VIDEO! Imagini în premieră din casa lui Petrică Mîțu Stoian! Avea zeci de icoane! „Casa fără pisici este pustie! Mă sperie bătrânețea și mă rog să nu îmi ia Dumnezeu mințile!”

Atitudinea Niculinei Stoican faţă de Mîţu Stoian ar fi stat, de altfel, şi la baza pensionării anticipate a acestuia din urmă. În replică, Niculina Stoican a anunţat că îl dă în judecată pe Guşman pentru acuzaţii nefondate.

El a plecat de la Ansamblul Maria Tănase supărat, foarte supărat! Și a plecat din cauza ei, din cauza Niculinei Stoican. Pentru că îl teroriza, îl umilea. Nu s-a dus la un spectacol sau ceva, i-a făcut adresă la primărie, primăria i-a tăiat ziua. Mi-a spus: ‘Nu mai suport’. El s-a pensionat din cauza ei, să scape de ea, să nu o mai vadă. Astea sunt cuvintele lui: ‘Nu vreau să o mai văd. Nu suport să mă umilească ea’. Știe toată lumea, știu cântăreții mari. Nu îl lasă acum, nici mort, în pace, vrea să se răzbune, nu știu”, a declarat Doru Gusman la Oltenia TV, imediat după decesul lui Mîțu Stoian.