Bombă de ultima oră! Victor Slav, dat afară de la PRO TV

Victor Slav a încheiat colaborarea cu trustul din Pache Protopoescu. Se pare că PROTV a dorit să aducă un aer nou rubricii meteo, aşa că a decis să facă modificări drastice.

18 iul. 2014, 16:19

Zilele trecute, Victor Slav a încheiat colaborarea cu Pro TV, după mai bine de 14 ani, iar din aceasta seara nu va mai aduce ultimele noutăţi despre vreme.

„Postul TV doreste sa schimbe putin fata rubricii meteo, vor sa aduca un suflu nou, proaspat, care sa atraga mai mult telespectatorii. Ei au decis ca Victor nu se mai identifica deloc cu noile cerinte si nici cu modificarile ce vor fi facute. Asa ca si-au strans mana si au incheiat contractul de colaborare. Telespectatorii vor vedea in curand o fata noua, care va aduce un suflu proaspat rubricii meteo”, au spus surse demne de incredere, pentru CANCAN.ro.

Victor Slav s-a lansat in lumea televiziunii pe cand avea numai 21 de ani. Atunci, el a participat la emisiunea ” Vara ispitelor”( PRO TV), show care a tinut cu sufletul la gura milioane de telespectatori. Imediat dupa terminarea emisiunii, Victor Slav a ramas in ograda Pro TV ca prezentator al rubricii meteo. Desi nu avea experienta unei transmisiuni live ori a prompterului, Victor Slav a reusit sa treaca proba sticlei, iar in ultimii ani a adus noutatile exacte despre vreme.

Citeşte şi: Bianca Drăguşanu şi Victor Slav, din nou ÎMPREUNĂ. Vezi ce a declarat roşcata