BOMBA IERNII: Un fost dinamovist, aproape de un contract cu Steaua

Refuzata de Lucian Sanmartean si fara succes in negocierile cu Bastia pentru Claudiu Keseru, conducerea Stelei s-a reorientat spre un fost international roman.

30 dec. 2013, 11:15

Ianis Zicu are evolutii extraordinare in Coreea de Sud, iar pe 1 ianuarie devine jucator liber de contract, putand semna un contract cu gruparea din Ghencea. Platit cu 50.000 de euro pe luna de Gangwon FC, Zicu isi doreste o revenire in Liga 1, iar oferta campioanei vine in cel mai bun moment, scrie enational.ro.

Piovaccari revine in Italia
Golgeterul la zi al Stelei are sanse minime sa continue si din 2014 sub comanda lui Laurentiu Reghecampf. Italianul Piovaccari isi doreste sa revina in Serie A, iar Sampdoria – club de care apartine – il asteapta la reunirea din ianuarie. Conform „sport24h.ro”, managerul Mihai Stoica l-a contactat deja pe Ianis Zicu, prezentandu-i oferta „ros-albastrilor”.

Impresariat de fratii Becali
Pe langa salariul anual de 600.000 de euro, o alta piedica importanta sta in calea transferului lui Ianis Zicu la Steaua. Fotbalistul este impresariat de fratii Ioan si Victor Becali, agenti cu care Laurentiu Reghecampf si Mihai Stoica se afla in conflict deschis.