Bombă în dosarul morţii lui Petrică Mâţu Stoian! Nu doar Clinica Nera ar fi vinovată: pe cine acuză avocatul familiei

Carmen Obîrșanu, avocatul familiei lui Petrică Mâțu Stoian, susţine că nu doar clinica unde se trata cântărețul după vindecarea de Covid-19 ar fi vinovată de moartea sa, ci chiar și spitalul din Reșița, acolo unde artistul a ajuns de urgență!

14 dec. 2021, 13:12
Bombă în dosarul morţii lui Petrică Mâţu Stoian! Nu doar Clinica Nera ar fi vinovată: pe cine acuză avocatul familiei

Bombă în dosarul morţii lui Petrică Mâţu Stoian! Carmen Obîrșanu a declarat în cadrul unei emisiuni TV că ancheta în ceea ce privește cauza morții regretatului artist ar trebui să continue și la spitalul din Reșița.

Bombă în dosarul morţii lui Petrică Mâţu Stoian!

Avocatul familiei lui Petrică Mâţu Stoian a declarat la Exclusiv VIP că artistul nu ar fi fost bine tratat nici măcar în acest spital, asta pentru că deși a ajuns într-o stare nu tocmai bună, interpretul vorbea, era conștient și chiar a mărturisit că se va întoarce înapoi în clinică după ce va fi stabilizat. La doar câteva ore, acesta și-a dat ultima suflare, iar moartea sa a devenit una suspectă.

Avocata Carmen Obârşanu face lumină în problema moştenirii lăsate de Petrică Mîţu Stoian. Ce drepturi are impresarul Doru Guşman asupra averii regretatului artist

„Au ținut pacientul că doar doar îi restabilim noi și nu o să se mai afle nimic de erorile de la clinică. N-au vrut să lase familia să-l ducă la o clinică de specialitate cum era cea din Timișoara! Din câte m-am uitat, în afară de medicul de la ATI și cel de la UPU, niciun medic pneumolog, de chirurgie toracică nu a fost contactat. Trebuie să beneficieze de un consult al medicilor de specialitate că se vedea că bolnavul avea hemoptizie. Eu nu-mi permit să dau niște lecții, dar când vezi că un pacient are sângele atât de fluid, e urmare a bolii pulmonare pe care a avut-o”, a spus Carmen Obîrșanu.