Bombă în fotbal: premierul maghiar Viktor Orban i-a cerut lui Arpad Paszkany să devină patron la Ferencvaros. „L-a chemat la Budapesta!”

Arpad Paszkany, fostul patron al lui CFR Cluj, locuieşte de mulţi ani la Budapesta şi a fost foarte aproape să revină în fotbal, la una dintre cele mai mari şi iubite echipe din Ungaria.

23 oct. 2023, 21:58
Bombă în fotbal: premierul maghiar Viktor Orban i-a cerut lui Arpad Paszkany să devină patron la Ferencvaros. „L-a chemat la Budapesta!”
Bombă în fotbal: premierul maghiar Viktor Orban i-a cerut lui Arpad Paszkany să devină patron la Ferencvaros. "L-a chemat la Budapesta!"

Bombă în fotbal: premierul maghiar Viktor Orban i-a cerut lui Arpad Paszkany să devină patron la Ferencvaros. Rareș Bogdan, europarlamentar PNL, îl cunoaște bine pe Arpad Paszkany, de pe vremea când ambii locuiau în Cluj-Napoca, şi spune că acesta din urmă ar fi putut să o preia pe Ferencvaros Budapesta, de 34 de ori campioana a Ungariei.

Citeşte şi: Radu Paraschivescu, întrebat Ilie Dumitrescu ce maşină conduce. Răspunsul l-a lăsat mască pe fostul internaţional VIDEO

„Arpad Paszkany locuiește la Budapesta și Marbella! Mai puțin prin România. E familia acolo. La un moment dat, a vrut să se implice la o echipă din Budapesta. A fost chemat de Viktor Orban, cu care este prieten, ca să investească la Ferencvaros. Nu știu ce a mai făcut, dacă a investit sau nu”, a spus Rareș Bogdan, pentru ProSport.

Citeşte şi: Fostul star al lui Dinamo a divorţat de Miss Playboy. Acuzaţii grave: „Amanta sa era colegă de şcoală cu fiul său!”

Europarlamentarul PNL a mai mărturisit că a trecut peste conflictul cu Arpad Paszkany și chiar s-a revăzut cu acesta întâmplător. „După ce am fost prieteni, am ajuns în conflict din cauza celor două echipe. Eu susțineam U Cluj, iar finanțările private veneau exclusiv spre CFR Cluj. După ce ne-am certat în spațiul public, ne-am salutat și m-am bucurat să-l văd. Și el s-a bucurat să mă vadă, însă doar la nivelul de aeroport, sau într-un restaurant, undeva, într-o zonă unde nu credeam că îl nimeresc. La început, ne-am știut, dar din cauza pasiunii pentru două cluburi din același oraș… știți cum este, la Cluj e cam ca la derby-ul din Milano, sau ca la derby-ul dintre AS Roma și Lazio… ca la Glasgow. Nu e mare diferență și știu ce spun. O rivalitate mai mare decât Steaua – Dinamo”, a mai afirmat Rareş Bogdan.