BOMBĂ în lumea bună a Capitalei. Soţul MILIONAR a intentat DIVORŢUL de ANA MARIA

Hideaki Tanaka, milionarul japonez care a venit în România pentru a își dezvolta afacerile, a crezut că, pe lângă oportunități, în România, și-a găsit femeia cu care avea să își împartă restul vieții.

18 sept. 2019, 13:32
BOMBĂ în lumea bună a Capitalei. Soţul MILIONAR a intentat DIVORŢUL de ANA MARIA

Hideaki Tanaka a intrat foarte repede în lumea bună a Bucureștiului. Acesta și-a deschis mai multe afaceri care îi aduc un profit greu de trecut cu vederea: 60 de milioane pe an. Tanaka a decis să își deschidă și un club de noapte, acolo unde a întâlnit-o pe Ana Maria, românca ce urma să îi devină soție.

Cu toate că povestea de dragoste dintre cei doi părea ruptă din filme, japonezul a intentat divorț, după doi ani de zile, scrie Cancan.

Cum arată şi ce face acum fosta soţie a lui Mihai Neşu. L-a părăsit după ce a rămas paralizat şi a plecat în America FOTO

Românca a trebuit să se mute din apartamentul de 500.000 de euro în care a locuit, și să renunțe și la Rolls Royce-ului de 300.000 de euro pe care-l folosea când mergea la cumpărturi, sau Bentley-ul Continental, cu numere asiatice, pe care îl avea la dispoziție.