Bombă în lumea mondenă. Mădălina Ghenea s-a logodit

După ce a îmbrăcat rochia de mireasă pentru o şedinţă foto, Mădălina Ghenea se pregăteşte să păşească şi în realitate în faţa altarului. Potrivit Libertatea, fotomodelul s-ar fi logodit recent cu iubitul ei, milionarul Matei Stratan.

07 oct. 2016, 06:34
Bombă în lumea mondenă. Mădălina Ghenea s-a logodit

Deşi formează un cuplu de numai câteva luni, Matei Stratan şi Mădălina Ghenea nu mai pot să stea unul fără celălalt. Astfel, scrie Libertatea, după ce s-au mutat împreună la nici două luni de când s-au cunoscut, cei doi îndrăgostiţi au făcut încă un pas important: s-au logodit. Tot tabloidele scriu că Matei ar fi luat decizia imediat ce a văzut-o pe Mădălina mireasă, într-o ședință foto la Napoli.

După ce i-a pus marea întrebare, Matei şi Mădălina ar fi plecat imediat într-o mini-vacanţă la Londra, pentru a sărbători evenimentul. Îndrăgostit până peste cap, Matei i-a făcut şi o surpriză chiar pe aeroportul din Italia: a cântat la pianul din incintă.

Matei Stratan şi Mădălina Ghenea s-au cunoscut în urmă cu aproximativ patru luni, prin intermediul unor prieteni comuni. De atunci, cei doi nu mai petrec nicio zi unul fără altul. Tânărul de 32 de ani o însoţeşte la toate joburile pe care Ghenea le are peste hotare, motiv pentru care Mădălina şi-a lăsat cariera în mâinile lui şi l-a transformat în impresar.