Bombă în politică: Dan Şucu va candida la Primăria Sectorului 1. „Nu vrea la Capitală, se duce în locul lui Clotilde Armand”

Recent au apărut mai multe zvonuri privind o implicare a lui Dan Şucu în politică. Omul de afaceri, care este şi acţionar principal la Rapid, a negat o astfel de variantă, dar Dumitru Dragomir, fostul şef al LPF, susţine că patronul de la Mobexepert va candida pentru Primăria Sectorului 1 din Bucureşti.

22 ian. 2024, 15:42
Bombă în politică: Dan Şucu va candida la Primăria Sectorului 1. „Nu vrea la Capitală, se duce în locul lui Clotilde Armand”
Bombă în politică: Dan Şucu va candida la Primăria Sectorului 1. "Nu vrea la Capitală, se duce în locul lui Clotilde Armand"

Bombă în politică: Dan Şucu va candida la Primăria Sectorului 1. „Dom’ne, ce am auzit eu îți dau în premieră. Nu spune nici o televiziune, nimeni. Nu s-ar duce la Primăria Capitalei primar. Ci unde ia sigur, la Sectorul 1 cică”, a declarat Dumitru Dragomir pentru Fanatik.

Mutarea ar avea şi substrat sportiv, deoarece Dan Şucu, adversar declarat al banilor publici în sport, ar putea aloca o sumă importantă din bugetul primăriei către clubul din Giuleşti: „Și fii atent. Conform legii, Rapid poate fi finanțată de Primăria Sectorului 1. Tot! Conform legii. Exact cum face UTA, cum face Voluntariul, cum face Galațiul!”.

Dumitru Dragomir, aflat în conflict cu actualul primar al Sectorului 1, Clotilde Armand, este sigur că franțuzoaica nu mai are nicio șansă dacă Dan Șucu va candida: „Hai, domne… Și dacă vine Macron și stă în poală la doamna „Clotilda” câștigă Șucu. Cum? Hai, domne! Ce Dumnezeu… Șucu e un om serios, care a reușit, băi, fratele meu!”.

Citeşte şi: Diana Șucu reacționează după zvonurile că Dan Șucu va candida la Primăria Capitalei din partea PNL. Se implică patronul Rapidului în politică?

„I-am dat-o și eu pe-asta acuma cu legea. Poate să țină Rapid cu Primăria Sectorului 1. Mai bagă puțini bani. Puțin. Poate nevastă-sa nu vrea. Dar eu zic că și ea o să vrea dacă are siguranță 100% că va fi primar. Dacă ai un colectiv bun la primărie nici nu trebuie să muncești. Doamna „Clotilda”, părerea mea e că nu mai concurează. O bate la 40% de procente! La Generală e greu. Chiar dacă ar intra în partid acum. E foarte greu. Și acolo sunt interesele mult prea mari ale celor trei partide importante”, a adăugat Dumitru Dragomir.