Bombă în showbiz. Bianca Drăguşanu SE MĂRITĂ cu Adrian Cristea. Viitorul lor naş a făcut DECLARAŢII ULUITOARE

Un prieten al lui Adi Cristea susţine că fotbalistul se va însura în curând cu Bianca Drăguşanu.

11 ian. 2014, 09:59
Bombă în showbiz. Bianca Drăguşanu SE MĂRITĂ cu Adrian Cristea. Viitorul lor naş a făcut DECLARAŢII ULUITOARE

Căsătoria dintre Bianca Drăguşanu şi Victor Slav a fost numită „nunta anului 2013”. Relaţia lor a luat prin surprindere pe toată lumea, iar vestea mariajului a uimit şi mai mult. Cârcotaşii le-au dat maximum şase luni de trai împreună, iar pronosticul pare uşor devansat de evenimente pentru că ipoteza divorţului în cuplul Bianca-Victor prinde din ce în ce mai mult contur. Ultima păţanie a roşcatei, escapada romantică la Paris în compania fostului iubit, Adrian Cristea, pare să fi reaprins scandalul în familia roşcatei. Uşor, uşor la suprafaţă au ieşit detalii incredibile.

Îmbătat de romantismul parizian, Cristea ar fi făcut un gest nebunesc. Potrivit apropiaţilor fotbalistului, într-una dintre zile, acesta a umplut cu trandafiri, peste 100, camera de hotel a Biancăi. Nu era pentru prima oară când îi trimitea flori, însă, de data aceasta, ele erau însoţite de un mesaj uluitor. Surse credibile susţin că, pe biletul ascuns printre trandafiri trona mesajul: „Bianca, te iubesc! Vrei să fii soţia mea?”, scrie spynews.ro

Nunta dintre Bianca Drăguşanu şi Adrian Cristea este confirmată chiar de viitorul loc naş. Potrivit cancan.ro, prietenul fotbalistului susţine ca nunta va ava loc peste două luni.
 
„Se însoară acum peste 2 luni…. Am vorbit cu Adrian, a zis că să-l însor, face nuntă…. Ei au stat împreună 3 ani şi jumătate. Cu Slav a stăt doar ca să-l facă gelos pe el”, a declarat prietenul sportivului.
 
Dacă este adevărat, rămâne de văzut. În presă au apărut şi informaţii cum că „Prinţul” vrea să se însoare din răzbunare.
 
În capitala Franței, fostul mijlocaș din Ghencea pare că și-a stabilit un plan diabolic, pe care îl și va pune în aplicare: „În cele cîteva zile pe care le-au petrecut în Paris, Cristea i-a transmis Biancăi să divorțeze de Victor Slav, promițîndu-i că o va lua de soție”, ne-au dezvăluit surse din anturajul jucătorului.

„Vrea să se răzbune pe BIANCA DRĂGUŞANU!”

Dar, se pare că discursul pe care i l-a ținut „Prințul” a fost doar un foc de paie: „Cristea e diabolic, pare că e naiv, dar el își calculează bine pașii! Iar toată escapada de la Paris a fost doar opera lui. I-a transmis Biancăi să divorțeze că o va lua el de soție, dar o va lăsa că buza umflată! Bianca va divorța, iar apoi Cristea îi va da cu piciorul, îi va spune adio! De ce? Pentru că în urmă cu cîțiva ani, cînd Adrian Cristea a cerut-o în căsătorie la tv, roșcata l-a refuzat și l-a făcut de rahat în direct, l-a știut toată țara! Iar acum vrea să ne răzbune”, au mai punctat aceleași surse pentru fanatik.ro.

BIANCA DRĂGUŞANU, weekend „păcătos” la Paris

Dupa un weekend de vis la Paris, in compania fotbalistului Adrian Cristea, Bianca Dragusanu s-a intors in Romania si a refuzat sa faca declaratii despre ce s-a intamplat acolo, rezumandu-se sa spuna ca a fost doar o coincidenta ca fostul ei iubit a fost in „Orasul indragostitilor”. Victor Slav a anunţat însă, la Pro TV, că va divorţa de Bianca Drăguşanu. 

Bianca Drăguşanu, primele declaraţii, SCANDALUL ia amploare: „Toţi oamenii greşesc…”

„Daca stiu ca a fost cu Cristea la Paris? Eu stiu atat: sotia mea a plecat de acasa de joi seara. Am petrecut Sarbatorile impreuna, ca o familie. Eu asta stiu. Joi nu a mai fost acasa. Am banuit ca a plecat undeva, nu in Bucuresti, nu in Romania. Mi-a dat de inteles ca pleaca cu niste prietene, poate in Dubai. Nu am stiut unde. Am sunat-o, nu mi-a raspuns. Am fost ingrijorat. Am vazut ca posteaza pe FAcebook, deci m-am linistit. Am vorbit pe WhatsApp. Mi-am dat seama ca e cu cineva si ca nu poate sa raspunda”, a spus Victor Slav.

VICTOR SLAV: „Îmi doresc o familie liniştită”

„Imi doresc o familie linistita, copii. Se pare ca nu putem noi doi. Nu e un capat de tara. Am crezut ca putem, dar nu se poate. Vorbesc despre viitoarea mea fosta sotie. Nu conteaza cu cine a plecat si unde. Atata timp cat sotul nu stie de tine e suficient. Eu am sa divortez! Sunt un om demn, nu am vorbit urat despre fostele mele relatii, nu o sa vorbesc asa despre fosta mea sotie”, a explicat el.

„Imi doresc ca toate persoanele care sunt implicate in aceasta poveste sa fie linistite, sa isi gaseasca linistea cu cine cred de cuvinta. Sunt sincer, am iubit-o si o iubesc. Sunt stapan pe mine, sunt lucid. Nu pun accent ca a plecat. Imi asum aceasta decizie. Nu sunt las”, a punctat Slav.

Din mai multe surse, România TV a aflat că nunta Biancăi Drăguşanu cu Victor Slav a fost doar contract de imagine. Potrivit aceluiaşi document, în luna ianuarie cei doi ar urma să se despartă.

CITEŞTE ŞI: Semne de divorţ? Decizie neaşteptată luată de Bianca Drăguşanu

Citeşte şi:

Detaliul care pune sub semnul întrebării divorţul dintre Bianca Drăguşanu şi Victor Slav FOTO

Vica Blochina, dezvăluiri INCENDIARE despre relaţia Bianca Drăguşanu-Victor Slav

Victor Slav: Am avut numai de câştigat din căsătoria cu Bianca Drăguşanu

BANCUL ZILEI: Bianca Drăguşanu, cotorul Playboy şi „Loganul” lui Victor Slav

Bianca Drăguşanu, mesaj vulgar pe Facebook, după ce Victor Slav a anunţat că divorţează