BOMBĂ în SHOWBIZ. Bianca Drăguşanu şi Victor Slav, împreună în vacanţă. Cum au fost surprinşi FOTO

Chiar dacă nu mai formează un cuplu de mai multe luni şi nici măcar colegi de televiziune nu mai sunt, Bianca şi Victor au rămas în relaţii strânse. Şi au şi motive să-şi vorbească şi să ţină legătura. Cei doi au petrecut împreună câteva ore la o piscină de dragul fetiţei lor, Natalia. Atât blonda, cât şi prezentatorul tv au publicat imagini pe conturile lor de socializare din acelaşi loc unde s-au distrat, semn că nu au făcut un secret din asta.

17 aug. 2018, 05:34

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav sunt prieteni de dragul fetiţei lor şi ca doi adulţi civilizaţi au trecut peste divergenţele separării, iar acest lucru începe să se vadă, scrie click.ro. Chiar dacă blondina s-a afişat cu un alt bărbat şi au existat tensiuni între ea şi Victor, ba chiar s-au evitat o perioadă, acum cei doi par că au îngropat securea războiului. Din imaginile publicate de ei pe conturile de socializare nu putem decât să vedem că Bianca şi Victor s-au suportat o zi întreagă la piscină unde s-au relaxat şi au făcut plajă cu fetiţa lor, iar imaginile vorbesc de la sine.

Citeşte şi Bianca Drăguşanu se plânge că a rămas fără emisiune pe nedrept

„Au existat şi momente când Bianca şi Victor chiar nu şi-au mai vorbit şi s-au purtat rece unul cu celălalt, dar nu mai este cazul. Amândoi sunt destul de maturi încât să-şi dea seama că trebuie să comunice şi să menţină o relaţie bună pentru că altfel nu se pot ocupa de Natalia. Sunt prieteni, a;a cum este şi normal”, a mărturisit o sursă din anturajul Biancăi. 

Victor Slav şi Bianca Drăguşanu s-au căsătorit în toamna lui 2013, dar au divorţat jumătate de an mai târziu. S-au reîmpăcat, dar au preferat să nu-şi mai oficializeze relaţia. În septembrie 2016, blonda a născut-o pe Sofia Natalia, iar în această vară a anunţat că s-a separat de Victor, dar că îşi vor creşte împreună copilul.