BOMBĂ în SHOWBIZ. Cu cine s-a cuplat una dintre finalistele de la Burlacul

S-a numărat printre cele trei finaliste care au ajuns la suflet burlacului Andrei Andrei. A luptat până în ultima clipă pentru a-l cuceri, însă finalul a fost unul cu adevărat neaşteptat. Astăzi, una dintre concurentele show-ului "Burlacul" trăieşte o poveste de dragoste cu un prosper om de afaceri.

25 mart. 2015, 12:47

Ayda, tânăra focoasă care a fost la un pas să părăsească show-ul la braţul burlacului Andrei Andrei trăieşte o poveste de dragoste desprinsă parcă din filme, crie spynews.ro. În urmă cu ceva timp, bruneta şi-a întâlnit bărbatul visurilor, un afacerist grec, de care s-a îndrăgostit iremediabil.

Citeşte şi BURLACUL 2015: Decizie neaşteptată luată de Andrei în finală: Cine este CASTIGATOAREA BURLACUL 2015

S-au văzut, s-au plăcut, iar de aici până la o relaţie minunată, aşa cum chiar Ayda povesteşte, a fost doar un pas. În cele din urmă, însă, o ceartă a dus la o despărţire iminentă. Atunci, fără să stea pe gânduri, bruneta a decis să se înscrie la reality-show-ul „Burlacul”, în speranţa că astfel va reuşi să îl uite pe iubitul grec şi se va îndrăgosti din nou. După luni întregi în care între Ayda şi Andrei Andrei părea că se înfiripă ceva, burlacul a aruncat bomba. Nu a ales nicio concurentă, iar bruneta a revenit la viaţa ei de zi cu zi şi la…fosta ei iubire.

Ultima ceremonie a trandafirului a fost extrem de emoționantă, însă neaşteptat de fericită pentru Ayda. Când a auzit decizia burlacul, bruneta l-a surprins pe Andrei, deoarece nu a părut deloc afectată: „Este reciproc. Simt că nu sunt vindecată după fostul meu prieten. M-am distanţat de când am venit în România”.

Citeşte şi CASTIGATOARE BURLACUL 2015: Scene INCENDIARE înainte de marea finală. Ayda a ajuns în pat cu Burlacul FOTO

Contactată de către reporterii SPYNEWS.ro, Ayda a povestit cum l-a cunoscut pe afaceristul grec şi cum burlacul a determinat-o să se întoarcă în braţele afaceristului. „Mi-am dat seama în timpul concursului că nu burlacul este bărbatul pe care îl vreau, ci fostul meu iubit, marea mea iubire. Ne-am reîntâlnit şi am reluat relaţia. Acum sunt mai bine decât inainte, ne cunoaştem mai bine, ne iubim enorm. Este un om de afaceri grec, stabilit în România”, a mărturisit Ayda, vizibil încântată de revelația pe care a avut-o în timpul show-ului TV.