BOMBĂ în showbiz-ul din România! Şi-a părăsit soţia pentru amantă, iar acum a lăsat-o GRAVIDĂ

Marian Mexicanu va deveni tată pentru a treia oară. Ana-Maria Stoian, cea lângă care și-a găsit liniștea după divorţ, îi va dărui un copil.

28 mart. 2019, 06:34
BOMBĂ în showbiz-ul din România! Şi-a părăsit soţia pentru amantă, iar acum a lăsat-o GRAVIDĂ

Ana-Maria Stoian, soția actuală a lui Marian Mexicanu, va deveni mamă. Cuplul a primit vestea cea mare la doar o lună de la cununia civilă. Artistul mai are doi copii din prima căsnicie, iar acesta va fi primul al cuplului, proaspăt căsătorit.

Nunta anului în LUMEA MANELELOR! S-a căsătorit în SECRET cu amanta tinerică! „Sper că e ultima dată!” FOTO

Acum trei ani, Marian Mexicanu și-a părăsit soția pentru Ana-Maria, cea care la vremea respectivă îi era amantă. Scandalul din familia artistului a ținut săptămâni bune prima pagină a ziarelor.

„Sunt un om fericit şi împlinit. Iubesc copiii, îmi iubesc copiii mai mult decât viaţa mea. Dacă Dumnezeu vrea să ne mai dea un cadou divin aşa trebuie să fie. A făcut un test, dar pentru siguranţă trebuie să meargă la control. Vreau să fie fetiţă”, a spus Marian Mexicanu.

Un artist de la noi este acuzat că şi-a răpit fiica de acasă. Fosta soţie îi aduce acuzaţii grave FOTO

„Eu sunt pregătită pentru un copil. Luni merg să verific care este treaba. Eu vreau un băiat. Nu ştiu prea multe despre simptome. Încă nu am avut greţuri”, a spus Ana-Maria Stoian.