BOMBĂ în showbiz-ul din România! Toată lumea ştia că s-au despărţit. „Nu am divorţat. Sărbătorile ne prind căsătoriţi!”

Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua nu au divorțat, deşi toată lumea ştia asta! Cei doi s-au acuzat reciproc de infidelitate și au decis să meargă pe drumuri diferite, dar în acte sunt căsătoriți!

27 nov. 2018, 18:19
BOMBĂ în showbiz-ul din România! Toată lumea ştia că s-au despărţit. „Nu am divorţat. Sărbătorile ne prind căsătoriţi!”

Culiță Sterp susține că bruneta are o relație de cinci luni cu un bărbat.

Carmen de la Sălciua, goală în pat! Cântăreaţa n-a mai rezistat şi a dat hainele jos FOTO

„Era bine să divorțăm, dar nu s-a putut nici acum. Dacă ajută Dumnezeu, nici la anul. Trebuia să fie de mult, în august. Trebuia să venim să semnăm peste o lună, eram plecați, ea a amânat treaba, nu a grăbit-o. Ea și-a luat un avocat. Nu avem nimic de împărțit. A fost problemă pentru că eu stau în Hunedoara, ea are domiciliul în județul Alba, iar avocatul nu a fost atent la acest aspect, iar judecătorul nu a putut să aprobe divorțul, că nu avem același domiciliu. Niște încurcături care pe mine m-au depășit.

O să mergem după 1 ianuarie. Din păcate, sărbătorile ne prind tot căsătoriți. Probabil ne încurcă și planurile, mai ales ei. Eu am fost băiat, adică nu am venit să arăt la televizor. Dacă veneam să arăt, lumea își schimba total părerea despre subiectul ăsta. Eu am fost băgat la fund cu chestia asta cu înșelatul, doar că ce am făcut eu a fost prin ianuarie, iar ea a hotărât acum prin iunie să ne despărțim.

Am călcat și eu strâmb, prin ianuarie, nu sunt ușă de biserică. Dar asta s-a întâmplat în ianuarie. Au apărut alte chestii. Ei sunt împreună de vreo 5 luni, oamenii. Nu recunosc, dar toată lumea știe de ei, pe aici s-a mai și afișat. Eu le-am dat dedicații, pentru Carmen de la Sălciua și Isăilă Cosmin. M-am bucurat. Eu sunt un om pașnic și îmi place să merg pe cale amiabilă. Eu am avut o ceartă foarte mare cu ea, deci… nu are rost să vă reproduc ce cuvinte mi-a adresat.

Avem niște contracte împreună, noi la cântare nu ne mai salutăm, în ultimul timp. Nu mai e loc nici să ne mai salutăm. A zis că o să sune oamenii cu care avem contracte să-i pună să aleagă dintre mine și ea”, a spus Culiță Sterp.