Bombă în showbiz: Valentina Pelinel ar putea face nuntă şi botez la pachet. Anunţul vedetei

Valentina Pelinel a stârnit adevărate controverse de când a anunțat că este însărcinată și nu a dezvăluit numele tatălui primului său copil. Sătulă de săgețile îndreptate spre ea și de comentariile mai mult sau mai puțin răutăcioase, blonda a amânat lămurirea misterului.

17 iul. 2016, 21:00
Bombă în showbiz: Valentina Pelinel ar putea face nuntă şi botez la pachet. Anunţul vedetei

Nici după nașterea lui Milan Cristian, proaspăta mămică nu a clarificat lucrurile, cu toate că, potrivit zvonurilor de pe piață, presupusul tată ar fi fostul acționar de la Dinamo. Mai mult, se vehiculează ideea conform căreia Cristi Borcea ar urma să divorțeze de Alina, cea de-a doua sa soție, chiar dacă se află la penitenciar, unde își ispășește pedeapsa. Într-un context destul de complicat, Valentina Pelinel preferă să se ocupe de copil și să lase destinul să își urmeze cursul firesc. Discretă în ceea ce privește planurile sale, blonda a oferit un răspuns diplomat la întrebarea care este pe buzele tuturor. “În viitorul apropiat sau mai îndepărtat, este în plan oficializarea relației cu tatăl copilului?”

“O să ne lămurim și cu situația asta, evident. Eu am spus întotdeauna, sunt o fire pașnică și discretă cu intimitățile din viața personală, în rest nu mă ascund, ați văzut bine. Dar eu nu am vorbit foarte multe lucruri și uneori când nu vorbești, spui foarte multe. Dar lucrurile evident că în viață se lămuresc întotdeauna”, a declarat, pentru Libertatea, Valentina Pelinel. 

Ea susține însă că mariajul eșuat cu Cristian Bourenu nu i-a lăsat sechele. Își dorește să se recăsătorească la un moment dat? “Nu m-am gândit la chestia asta ca la o dorință, cred că lucrurile se întâmplă pur și simplu în viață. Se întâmplă sau nu! Depinde! Cred în continuare în instituția căsătoriei, da, de ce nu?”, a punctat ea.
Până una alta, prioritar ar fi botezul fiului său, însă proaspăta mămică nu a apucat să se ocupe de organizarea primului eveniment important din viața lui Milan Cristian. “Mi-am revenit că nu dorm și alăptez, dar sincer nu m-am gândit la nimic. Mi-a fost atât de bine cu băiatul meu și am fost atât de concentrată pe el, să-l observ, să văd ce se întâmplă cu el, că nu m-am gândit la asta”, a precizat ea pentru libertatea.ro