Bombă în showbiz! Vedeta din România care a anunţat că este însărcinată după un amantlâc

O vedetă controversată din România a anunţat că este însărcinată. Rămâne, însă, un mister cine este fericitul tătic, ţinând cont că, în ultima perioadă, mai mulți băieţi răi și milionari din oraș i-au trecut pragul.

28 aug. 2022, 19:58
Bombă în showbiz! Vedeta din România care a anunţat că este însărcinată după un amantlâc

Ioana Popescu a postat pe reţelele sociale o poză cu un test de sarcină pozitiv. Devoratoarea de fotbalişti s-ar fi confruntat cu stări de greață în ultima perioadă, motiv pentru care a făcut un test de sarcină, care a fost pozitiv. În ultima perioadă, mai mulţi băieţi de bani gata i-au trecut pragul.

Testul este al meu și este pozitiv, dar nu mai vreau să dau detalii despre viața mea privată. M-am săturat să mă tot dați prin ziare! Când voi avea ceva de comunicat, am să vă anunț. Testul l-am pus pe pagina de facebook pentru prietenii mei virtuali. Atât am de declarat”, a declarat Ioana Popescu pentru cancan.ro

Internauții au felicitat-o într-un număr mare.

,,Minunat! O sa fii o mamica minunata 💕🙏🍀🎉”, ,,Woooow! Ce minunatie! Felicitari! 🤗❤️”, ,,Vine barza prin primăvară! Felicitări!! 🤗”, au fost doar câteva din comentariile primite de vedetă la postarea din mediul online.

Reamintim că vedeta a fost implicată într-un scandal uriaș nu cu mult timp în urmă. Ea a fost prinsă sărutându-se cu soțul Roxanei Nemeș. Solista şi-a iertat, însă, soţul, deși incidentul nu i-a picat deloc bine

După ce au apărut imagini cu ea și soțul Roxanei Nemeș, Ioana Popescu a precizat că ea și Călin Hagima sunt verișori.

Vreau să spun că Hagima este vărul meu, mai de departe așa, dar este vărul meu și îl cunoaște chiar și soțul meu. Noi ne-am întâlnit acum vreo trei luni la o proprietate de-a mea pe care eu vreo să o închiriez pentru filmări. Noi ne cunoaștem de mult timp, eu i-am spus de mult soțului meu de Călin. Într-adevăr a fost la mine, nu pot să neg, Doamne ferește, numai că eu sunt foarte apropiată de Călin.

Noi am vorbit să ne vedem, era foarte cald afară, iar la mine nu mergea liftul, eu stau la etajul 8. Eu l-am rugat pe el să-mi aducă niște apă, niște cuburi de gheață. El a venit pe scări, era super transpirat, plus că era terminat de căldură și s-a dezbrăcat, și-a dat tricoul jos. Eu eram îmbrăcată, nu s-a întâmplat absolut nimic între noi, plus că eu am foarte multe rude cu care mă pup. Nu știu ce s-a făcut acolo, nu-mi dau seama ce și cum, dar cert este că nu pot spune că m-am pupat cu el pe buze. Ne-am pupat pus și simplu pe lângă”, a declarat vedeta pentru Antena Stars.