Bombă în televiziune! Theo Rose a semnat cu Pro TV. „Nu e legat de muzică, o să fie ceva nou”

Theo Rose a dezvăluit că tocmai a semnat un nou contract cu Pro TV pe o perioadă de trei ani. Cântăreaţa de 24 de ani spune că este vorba despre un nou proiect.

20 mai 2022, 09:23

Theo Rose a devenit celebră în România, după ce a participat la emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities”. Acum, cântăreaţa are foarte multe evenimente și roiecte de televiziune, conform spuselor ei.

Într-un interviu acordat recent, Theo Rose a vorbit şi despre parteneriatul cu postul de televiziune Pro Tv.

„Am foarte mult de cântat și multe proiecte noi, la televizor, la Pro TV. Treaba e că o să fii tare mândru când o să afli despre ce e vorba. Nu e legat de muzică, o să fie ceva nou la care poate nu te-ai fi gândit. Acum fac parte din marea familie a Pro TV și pentru mine e onorant. Am mai făcut parte și din alte familii și care m-au ajutat să evoluez”, a declarat Theo Rose.

Citeşte şi: De ce boală suferă Theo Rose. A vorbit deschis despre ea: „Am avut prima criză”

Artista a mărturisit că încă se luptă cu anxietatea. La doar 24 de ani, Theo Rose a recunoscut că nu este atât de ușor să fii artist, deoarece acest lucru presupune o implicare de 100% în orice ține de organizarea unui eveniment sau a unei cântări.

”Încă anxietate, multe chestii organizatorice. Dar am o echipă în spate. Dacă eu mă încurc, știu că mă pot baza pe ei. Și artistul trebuie să fie implicat 100% și nu se iau decizii fără mine, pentru că sunt niște responsabilități pe care trebuie să-ți le asumi și parcă îți e și frica să ți le asumi că știi ce implică”, a mai povestit artista, pentru Click.

Theo Rose este una dintre cele mai cunoscute artiste din România. Frumoasa șatenă are un repertoriu îndrăgit de mulți fani și tocmai de aceea este adesea invitată să cânte la evenimente.

Cei care își doresc ca celebra artistă să îi încânte cu calitățile sale vocale la evenimente trebuie să scoată din buzunare câteva mii de euro. Pentru o cântare de aproximativ 45 minute, fanii lui artistei trebuie să scoată din buzunare 4000 euro pentru a o avea  prezentă la evenimentul lor.

Citeşte şi: Experienţa paranormală a lui Theo Rose, după înmormântarea bunicii ei. Ce semne a primit din lumea de dincolo