Bombă la Hollywood. George Clooney divorţează de frumoasa Amal Alamuddin

Nici nu s-a uscat bine cerneala de pe certificatul de căsătorie al lui George Clooney, că deja actorul se pregăteşte de divorţ!

23 ian. 2015, 14:19
Bombă la Hollywood. George Clooney divorţează de frumoasa Amal Alamuddin

Patru luni au fost de ajuns pentru ca tinerica Amal să îşi dea seama ce fel de poamă e George Clooney. Ea vrea copil, el zice că vrea să mai copilărească. Ea îl vrea numai pentru ea, el zice că e prea egoistă şi că e greu să aparţină unei singure femei când e dorit de o planetă întreagă.

Potrivit click.ro, cei doi se luptă pe o avere de 200 de milioane şi Amal are toate şansele să câştige procesul de divorţ pentru că a descoperit telefoane de la amante în mobilul lui George. În plus, detectivii pe care i-a angajat să îl urmărească pe Clooney i-au adus nişte poze cu o roşcată pe care starul o vizita la ora 4 dimineaţa în New York.

George Clooney şi avocata britanică de origine libaneză Amal Alamuddin şi-au rostit jurămintele de credinţă în luna septembrie la Veneţia, în cadrul unei ceremonii la care au participat numeroase staruri. Căsătoria a fost oficiată de fostul primar al Romei, Walter Veltroni, un bun prieten al actorului, în prezenţa familiilor şi a prietenilor acestora. George Clooney şi Amal Alamuddin au apărut pentru prima dată împreună în public în octombrie 2013, la Londra.

Actorul a avut numeroase relaţii de-a lungul anilor, însă el nu a dat niciodată impresia că şi-ar fi dorit să se mai implice într-o relaţie pe termen lung, după divorţul de actriţa Talia Balsam, cu care a fost căsătorit între 1989 şi 1993.

Citeşte şi E oficial şi legal: George Clooney şi Amal Alamuddin s-au căsătorit civil la Veneţia VIDEO